Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzisiaj idziemy zamowic obraczki no i na oiadek do naszej ulubionej restauracji
- tyle, że ciąża tydzień większa
jak to się sprawdzi, to znaczy,że będę rodzić w trzecie urodzinki mojego synka
byłam dziś u gina - po zwykłym badaniu niby wszystko ok- tyle, że ciąża tydzień większa
jak to się sprawdzi, to znaczy,że będę rodzić w trzecie urodzinki mojego synka
10 grudnia usg genetyczne- wtedy myślę,że poznamy płeć - coś ostatnio moje przeczucie wskazuje, że dziweczynka, ciekawe....

Masz teścia lekarza gin?.bo boję się, że nie dowiemy się kto u mnie w brzusiu mieszka jak pójdę za wcześnie i będę musiała czekać aż teściu mi zrobi USG w święta
Aj ostatnio coś ze mną nie tak jest...mam takie humorki a dokładniej jeden i to zły. Jakaś jestem rozżalona. Humm może to z tęsknoty , już nie mogę się doczekać i odliczam dni do wyjazdu. Od dziś dokładnie za 5 tygodni będziemy w PL.
Ja tez wieczorami zaczynam kręcić nosem, I złuję na mojego S ze za mało mam uwagi itp.no i miałam pisać, zaczynam sie robić wieczorami strasznie marudna. śmieszne to troche i mój mężuś ma niezły ubaw ze mnie, bo łaże po mieszkaniu z płaczliwa miną i jęcze pod nosem, sama nie wiedząc czego chce. A to usiąde, a to do sypialni na chwile sie położe, a to znowu sie przejde do kuchni i non stop głupia mina i marudze sobie niezadowolona heh. Taki nieszczęśliwy słonik.
Moje kochanie przerażone że to dopiero 5 miesiąc, a co bedzie później...
też tak macie?
co do snów - ja mam koszmary potworne,aż strach pisać na przemian z ..... erotycznymi, choć tych drugich więcej - rano mam ochotę rzucić się na męża - tylko nie ma jak bo synek od rana zwarty i gotowy do zabawy
![]()
;-)I to zawsze z ran mi się śnią :-) a jaką radochę ma mój mąż bo ja wcześniej tak nie miałam 
Ciesze się bardzo ze Daria zdrowieje. I ty się trzymają z tymi wirusami. Mam nadzieje ze leki pomagają i szybko minie.Wczoraj była u nas lekarka na kontroli no i Daria zdrowa ufffffffff Ps. Dzisiaj kończę 20 tygodni![]()
![]()
![]()

Masz teścia lekarza gin?
Ja za 4 tygodnie będę w domu. Już się doczekać nie mogę. Tak chcę już do mojej rodzinki.I nie mogę się doczekać zakupów z mamą :-)