A
alka303
Gość
^kawka^ witaj!:-):-):-)
aniaol ja też wspolczuje ci z tym dentysta - ale jak mus to mus!trzymam kciuki za reszte zębów!
a ja leniu****e ...jedyny minus że oko mi sie odnowiło ból itp ale wziełam leki kt. moge brac...i już dobrze jest- oko po wypadku rok temy przebita rogówka... wiec trzymajcie kciuki żeby nie bolało...
aniaol ja też wspolczuje ci z tym dentysta - ale jak mus to mus!trzymam kciuki za reszte zębów!
a ja leniu****e ...jedyny minus że oko mi sie odnowiło ból itp ale wziełam leki kt. moge brac...i już dobrze jest- oko po wypadku rok temy przebita rogówka... wiec trzymajcie kciuki żeby nie bolało...

ale teraz zaczyna sie układać mąż bardziej o mnie dba już sie nie przejmuje jak to będzie musieliśmy trochę przypiąć pasa i tyle, musze urządzić całe mieszkanie 65m i zamówiłam okno i sie zastanawiam jak za nie zapłace
a to jest nie ważne, najważniejsza jestem moje dziecko, ja i mój mąż (moja rodzina) mamy tylko siebie i musimy na sobie polegać i damy rade ze wszytskim a dziecko to coś pięknego i cieszę się że jest zdrowe i wszystko jest w porządku bo nie wiem czy będę jeszcze kiedyś obdarowana takim pieknym darem jakim jest ciąża.
zrobilam sobie kakalko, ktorego nie lubie, ale jakos tak mnie smak naszedl