reklama

Kwiecień 2009

Właśnie jeden obserwuje,ale muszę zmierzyć kurtkę jak wrócą.
A kupiłam piżamki tchibo kilka dni temu i się obrazki po jednym razie sprały:sorry2:

reklama
Witam w ten pochmurny poniedziałek. ;-)

Witam Kobietki. Pozwolicie , że do Was dołącze? Mam termin na 26 kwietnia. Jestem z okolic Grudziądza ale rodzić będę w Chełmnie. Mam nadzieje, ze mnie przygarniecie
Witam wszystkich serdecznie, jestem na tym forum po raz pierwszy, ale chyba każda z nas wpisywała się pierwszy raz, pozdrawiam wszystkie przyszłe i nie tylko mamuśki. Ja też należę do waszego grona też spodziewam się dzidziusia w kwietniu 2009r. pozdrawiam serdecznie
Witajcie Dziewczyny! :-)

pochodzę z Jeleniej Góry i u na chodzi się na dwór, a chodzimy w kapciach
Ja pochodzę z zachodniopomorskiego i jest tak samo. :tak:

zobaczcie jak w kwietniu tu bedzie pusto...
bedziemy tylko na zmiane odchodzic i przychodzic... jedne beda rodzic, inne juz po a kolejne dopiero beda czekac
tak troszke mi ciarki przeszly
Fakt... Ale pewnie spotkamy się na wątku Dieci urodzone w kwietniu 2009r. :-)

Nie rozpisuję się , bo nie mam nawet ochoty. Dziwczyny mam takiego doła od wczoraj, całą niedzielę przeryczałam i wkurzają mnie wszyscy ( oprócz biednego męża) no i sama pewnie wiele rzeczy sobie wkręciłam. Ale ogólny wniosek, który opłakiwałam całą niedziele jest taki, że ja jestem za dobra i za bardzo się wszystkimi przejmuję, a w zamian nie mam nic. Dziś ciąg dalszy melancholii, tragedia.....
Aha83 Znam ten ból... :dry: Przez trzy dni miałam totalnego doła, zupełnie bez powodu... :zawstydzona/y: Na szczęście w weekend upłynął bardzo przyjemnie, sypnęło trochę śniegiem i humor mi się poprawił. Będzie lepiej, taki stan nie trwa wiecznie. :tak:

Wczoraj wieczorem zawitała u mnie zima. Wszystko było pokryte śniegiem i to taką porządną warstwą. Humor o dazu mi się poprawił jak patrzyłam na drzewa. :tak: Szkoda tylko, że dzisiaj pozostało tylko wspomnienie. :dry: Mam tylko cichą nadzieję na białe Święta, już nie pamiętam kiedy takie ostatnio były, pewnie jak byłam dzieckiem. ;-)

Dziś dzień totalnego leniuchowania, pierwszy raz jakoś poczułam potrzebę mocnego przyhamowania, brzuch zrobił się jakiś napięty, synek dość mocno się rozpycha. :tak: Na szczęście po za tym wszystko w porządku, więc się nie martwię. Tak więc oglądam telewizję, czytam książkę i dziś robię tylko krótkie spacery z psem. W środę mam kolejną wizytę i USG połówkowe, trochę zaczynam się denerwować. Ja z tego typu co to zawsze przed wizytą u lekarza się denerwuje. :sorry2:

Ja również się witam

Gabi trzymam mocniutko kciuki za jutrzejsza wizyte.Mam nadzieje że wszystko w pożądku z Tobą i maleństwem.Najlepiej jakbyś mogła już pochodzić sobie troszkę.Wczoraj przejeżdżałam koło Twojej ulicy i tak sobie pomyslałam -ciekawe które to twoje okno ;-)
Co do samopoczucia i humoru to u mnie różnie.Nie mam jakis napadów wyrzywania sie na otoczeniu,ale zdaża mi sie płakaćz byle powodu i chyba strasznie boje sie tak inne z Was że moge sobie nie poradzic z malenstwem.Że zawiode je...Straszne to uczucie...:-( Najgorsze myśli mam kiedy siedze sama w domu a tak jest często bo najpierw M w pracy a potem mieszkanie wykancza,a ja tak siedze samotnie...:zawstydzona/y: Pozdrawiam gorąco.

Hej,ania to musisz kiedyś przyjść,zamiast siedzieć samotnie:tak:
Pochodzić to ja juz nie będę mogła,szyjka się nie wydłuży.Ale chodzi o to,żebym jak najdłużej mogła tak jak teraz wstawać coś zjeść i żebym w szpitalu nie leżała i takie tam:dry:
Oj,nie pamiętam co jeszcze.Dziecko całą posciel zarzygało:zawstydzona/y:
Pa.

ancia38 Witaj wsród nas :-):-):-)

Gabi trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte!

a mi dzionek minął pozytywnie-troszku popracowałam a teraz jestem po kolacji i mam ochote na fryteczki...z mcdonalda...ale co zrobic...na ochocie sie skonczy hihi:-D

ja też miewam nastroje płaczliwe - ale próbuje myslec pozytywnie :-)nie ma co sie dołowac przez idiotów :-D i myslec pozytywnie -choc i sama mysle czy dam rade z maluszkiem...ale i tak mmay dobre czasy-nie musimy prac pieluch!

moja niunia bryka w brzuszku dzis :-)

Hej,pomyślałam,że Wam coś wkleję na poprawę humorków.
Takiego cudnego potworka narysowało dzis moje dziecko:rofl2:
zdjcie150fb4.jpg

Dobrej nocki.Trzymajcie jutro za mnie kciuki.Pa.

Gabi..maly artysta Tobie rosnie;-)

a ja chcialam Wam juz powiedziec dobranoc.uciekam do lozeczka bo jutro tesc przylatuje w odwiedzinki ... wiec musze wypoczac i rano mojego P wygnac z lozka bo dzisiaj niestety nie zrobil co mial zrobi czyli lazienki umyc ..hehe niech nie mysli ze go omina :-D:-D

DOBRANOC >>>kolorowych snów i spokojnej nocy

dzień dobry:-)
Dzięki Dziewczynki za słowa wsparcia, dziś już czuję się trochę lepiej. To jest tak, że niby mam świadomość że sobie poradzę z macierzyństwem, bo przecież i tak nie mam innego wyjścia ale jednak czasem takie myśli dopadają niestety. Widzę ze chyba większość pierworódek przezywa czasem podobne rozterki. Ale nic... będzie dobrze:tak:
Gabi ten potworek rewelacja, od razu uśmiech się pojawia na twarzy jak się na takie dzieło patrzy. No i trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę.

A i nie wiem czy wiecie ale w ubiegły piątek sejm uchwalił dosyć ważną dla niektórych z nas ustawę. Otóz urlop macierzyński ma wynosić od 01.01.2009 dla wszystkich rodzących jedno dziecko - 20 tyg. To dobra wiadomośc głównie dla tych co oczekują na pierwsze maleństwo.:-) No i jeszcze jedno - maksymalny okres pobytu na L4 w ciąży mają wydłużyć też od 01.01.2009 ze 182 do 270 dni. Oznacza to, że nie trzeba będzie składać papierów o zasiłek rehabilitacyjny do ZUSu tylko normalnie będziemy kontynuować zwolnienie od lekarza.:-)
Sejm uchwalił, poczekajmy jeszcze tylko aż senat zatwierdzi:tak:

Miłego dzionka życzę:happy:

reklama
czesc dziewczyny:-)
mam nadzieje, ze humorki sie poprawily co po niektorym:-) ja mam schiza od rana, bo ide z mezem do dentysty.. najlepsze jest to, ze to on bedzie siadal na fotel, a ja sie chyba stresuje bardziej od niego:zawstydzona/y:smieszne to jest, ale na sama mysl, ze mam tam isc to sie boje:baffled:
Gabi powodzenia u lekarza dzisiaj:-) zobaczysz napewno wszystko bedzie dobrze:-):-):-)
milego dnia wam zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry