Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teleportować się nie da 
Przeczytalam to wcześniej i nic nie napisąlam. Ale nie dawało mi to spokoju.I tak ktoś mi już dogadał,że wiedzialam na co sie decyduję.Fakt.Ale kiedyś dzieci trzeba mieć.I tak to juz 3 moja ciąża.A nikt mi nie zagwarantuje,że potem (jak M wiekszy) było by mniej kłopotów.

Witam serdecznie w naszym gronie. Rozgość się.Witam Kobietki. Pozwolicie , że do Was dołączę? Mam termin na 26 kwietnia. Jestem z okolic Grudziądza ale rodzić będę w Chełmnie. Mam nadzieje, ze mnie przygarniecie

.I kocha najbardziej na świecie.Nie ma nic wspanialszego niż bycie mamą.Nikt nie mówi,że będzie łatwo![]()

tak z innej beczki
zobaczcie jak w kwietniu tu bedzie pusto...
bedziemy tylko na zmiane odchodzic i przychodzic... jedne beda rodzic, inne juz po a kolejne dopiero beda czekac
tak troszke mi ciarki przeszly :-)
wydaje mi sie ze do kwietnia to jeszcze tak daleko a z drugiej strony tak blisko :-) ja sie troche boje, a i doczekac sie nie moge jak wezme juz moja kruszynke w ramiona :-)

a w srode ide na wizyte do szpitala i mam nadzieje jesli maluszke pokaze to bed wiedziala jzu kto we mnie pomieszkuje..wiem jedno ze to maly leniuszek 
Aniołek tak spojrzałam na suwaczki i Twoja Julka bedzie miała 2 latka,jak mój będzie miał 3,5czyli za kilka dni.
) i mam zamiar sama upiec torta teraz niedawno pieklam sama sobie i wyszedl pycha