malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
koga ja kwasu foliowego jako tako nie biore, lekarz mi odstawil chyba w 3 miesiacu, jesli dobrze pamietam.. lykam za to centrum materna i z tego co widzialam to jakas dawka kwasu foliowego tam jest..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas jak tylko jakiś zapas leków kupię i włożę do puszki z lekami to zaraz są wyjedzone - tak profilaktycznie
(podobnie jak zapasy słodyczy)
, a że prawie w ogóle nie choruje, to b. rzadko coś dostaje - czasem chodzi za mną i pociąga nosem mówiąc: mamo chyba mam katar i muszę syropik wypić

ma leczenie kanalowe zeba i caly czas go boli, a on lyka tabletke za tabletka.. ostatnio to juz z ukrycia bierze, bo wie, ze zloszcze sie o to.. rozumiem, ze moze kogos cos bolec, ale zeby na dobe prac prawie caly listek nurofenu forte to juz przesada
Dzień dobry wszystkim
Ależ Was choróbska dopadły, ja póki co zdrowa ale to może dlatego, że rzadko bywam dlugo na dworze i nie ma kiedy mnie złapać.
A ja wczoraj postanowiłam puścić mojej dzidzi muzykę klasyczną i wiecie co... byłam w szoku, od razu się tak ożywiła ze nawet mojemu M udało się w końcu przez dłuższy czas poczuć ruchySzczególnie przy takim żywym fortepianowym utworze
Wyobrażałam sobie jak tam "tańczy" w brzuszku
Fantastyczne uczucie
![]()

Ja kwas foliowy brałam 3 miesiące przed staraniami. A potem miałam Feminatal N , a teraz biorę taki kompleks witamin dla ciężarnych tutejszy.dziewczyny, a bierzecie jakieś witaminy?, a kwas foliowy - ja nic nie bioręale chyba będę musiała żelazo, bo bardzo mi spadło ostatnio i wynik krwi dobrze poniżej normy
![]()
A ile tego calcium bierzesz?Ja biorę cały czas zestaw witamin - Feminatal N, Calcium - bo mnie od mleka i nabiału odrzuciło i Magnez + B6 - bo tak lekarz zalecił.
A ile tego calcium bierzesz?