aniolek20k
Fanka BB :)
Pewnie, że nie będę prała tych rzeczy terazPo prostu jako osoba kompletnie zielona w tych sprawach "zbieram wiedzę" na przyszość, tym bardziej, że sama jestem alergiczką, więc moje dziecko pewnie też będzie, a przynajmniej ma duże szanse na uczulenie, niestety.
powiem ci ze jestem alergiczka i astmatyczka normalnie obie wiemy ze alergia jest paskudna Julka jak sie urodzila miala odrazu badania krwi na alergie i ona sie juz urodzila z alergia niestety, naszczescie narazie uczulona jest tylko na pokarmy bo pylki sa najgorsze, poradze ci abys pogadala z lekarzem zeby poporodzie odrazu zrobic badanie ige wtedy odrazu mozna dzialac i podawac kropelki na alergie u Juli dzieki tak szybkiej interwencji znikły juz dwa alergeny
Po prostu jako osoba kompletnie zielona w tych sprawach "zbieram wiedzę" na przyszość, tym bardziej, że sama jestem alergiczką, więc moje dziecko pewnie też będzie, a przynajmniej ma duże szanse na uczulenie, niestety.
no ale nie będę się czepiać :-) zabawne, że normalnie wracając z wizyty z takimi wieściami byłabym zaniepokojona i zmartwiona a dziś się cieszę, bo bałam się że to coś gorszego :-)