szczesliwa
Fanka BB :)
I ja się przyłączę do gratulacji dla Marys :-)
a te gofry...hm...sama bym zjadła...
a te gofry...hm...sama bym zjadła...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj byla u mnie wiosna, a dzisiaj pogoda sie calkiem spieprzyla
takze pewnie nigdzie sie nie bede wybierac, bo niechce sie zaziebic.. tm bardziej, ze znowu mnie zaczyna katar meczyc.. nio nic, bede sobie musiala jakies inne zajecie wymyslic, zeby sie zabardzo nie platac po mieszkaniu..
, ok ale wracając do tematu, bo nie chcę zaśmiecać wątku głównego, malszek rozwija sę prawidłowo, widziałam mózg serduszko, klejnoty, bo znowu pochwalił się mały chwalipięta :-). Ułożony jest jak żołnierz - nogami do dołu, ale jeszcze się obróci pewnie milion razy. Chyba będzie duży, po gin powiedział że jego waga wskazuje na 23, 24 tydzień, a ja w 22 jestem. A co do bardzije technicznych spraw to łożysko mam ułożone na przedniej ścianie - także już prawidłowo, a szyjka się nie skróciła. Czyli po mojej awaryjnej wizycie 2 tygodnie temu dzięki relaksowi i lekarstwom wszystko wróciło do normy :-), a co do przytulania, to już możemy, ale raczej rzadko, więc chyba i tak się powstrzymamy :-(.
I ręka cały czas na brzuszku i rozmawia z nim
szczęśliwy wariat :-)