• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

mi termin sie calyczas cofa zaczelo sie od 20 teraz ju15 zobaczymy jak to bedzie moj T ma ur12 marca takwiec watpliwe ale moj tata 25.03 a moja mama 27.04 moze dostana prezent od wnuka:-)

reklama
Witam wszystkich! Moja córunia ma 5 lat i pod koniec kwietnia spodziewam się prawdopodobnie drugiej. Staraliśmy się 11 cykli. Bardzo się cieszę. Mąż pewnie ma nadzieję na synusia - ale się okaże.

Hejka:-)

Bluebell gratuluję zdrowej kruszynki:-) I rzeczywiście na lekarza trafiłaś niezbyt ciekawego...współczuję. Z przesłaniem do myszki zgadam się w 100%

Aniolek Tobie również gratuluję udanej wizyty i zdorwego syneczka:-) Z tym łożyskiem myślę że nie masz się czym przejmować, bo póki co ono się przemieszcza a jak jest na przedniej ścianie to jest ok, ważne żeby nie było za nisko:tak:

Martulka gratuluję córeczki:-)

Szczesliwa ale Ci dobrze ze masz z głowy lodówkę, moja jeszcze czeka i nie może się doczekać na chętnego, który ją umyje:baffled:

Ancia witaj i gratuluję córeczki:-)

Szwedka ogromnie gratuluję udanych starań i witam wśród kwietniówek:-)

Aha Tobie życzę udanej i bezpiecznej podróży:tak:

Co do becikowego... Dziewczyny nie macie się czym martwić, bo nas ten przepis nie obejmie. Ustawa co prawda wchodzi w życie 1 stycznia ale ten przepis, który naklada obowiązek potwierdzenia opieki medycznej nad cięzarną nie później niż od 10 tc - będzie miał zastosowanie dopiero od 1 listopada 2009. Więc bez obaw.:tak:

miłego dzionka...

Szwedka witaj w maszym gronie i gratuluje dzidzi!!!!
Aha spokojnej podrozy i bezpiecznie dojedzcie do Polski.Poza tym to podziwaiam Mamuski,ktore mialy 1 badanie ginkologiczne,ja umarlabym ze strachu bez regularnych kontroli :szok: Juz i tak mi odwala bo jesli moje nocne koszmary sie nie skoncza to ubedzie Wam jednej kolezanki z forum:-(Aha tez bym nie szla do tescia ginekologa :-)
Milego dnia kobietki.Ja zmykam sie szykowac bo jade za miasto do przyjaciolki i pojdziemy na gofry (bo mi na nie cieknie slinka juz od tygodnia), za oknem szaro i beznadziejnie,gdzie jest snieg????

Witam,
ja też mam strasznego lenia, mogłabym spać na okrągło. Dobrze, że na Wigilię to ja idę w gości, bo gdyby przez przypadek ktoś do mojego mieszkania zajrzał, to byłaby kicha.
Od wczoraj jakoś brzuch mnie pobolewa u dołu, tak jakoś "ciągnie". Trochę mnie to niepokoi, ale myślę, że to po wczorajszej eskapadzie z 5 kilowym plecakiem coś sobie naciągnęłam.
pozdrawiam nowe i zadomowione Kwietniówki :)
dobra, koniec lenistwa, czas się za robotę brać, pa!

Witam się z Wami w ten szary i ponury dzień.

Witam nowe koleżanki na naszym forum :-) ale się nas nazbierało, to fajnie.

aha83 bezpiecznej podróży i szczęśliwych Świąt z rodzinką :tak:

Aniolek nie martw się, jesteśmy dwie z tym łożyskiem, powiem że ja przez wczorajszy dzień tą wiadomością byłam przybita i dziś też się tak zapowiada- a może to przez to moje wolniejsze ruszanie się :baffled:

Margaret80 :-D podziwiam cię, Ty chyba całymi dniami debaty sejmowe studiujesz :-D że tak wszystko wiesz :tak:

Szwedka gratuluję udanych starań :blink:

Wszystkie myją te lodówy przed zapełnieniem dobrze że ja już się ze swoją uporałam jakiś czas temu, i jak to dobrze że wymyślili lodówki inteligentne, które same się odladzają :-D:rofl2:

reklama
witam:-)
ja sie o dziwo dzisiaj wyspalam, zeby nie powiedziec, ze zabardzo nawet:-) juz nie pamietam kiedy ostatni raz udalo mi sie przespac do 10 godz;-) nio, ale zeby tego dobrego nie bylo za duzo, to juz polezec w loziu nie mialam okazji.. moj haremik sie obudzil i mialam psiaki w calym domu, wiecv musialam sie szybko zebrac i je spowrotem do kuchni wrzucic.. nie wspomne juz o balaganie ktory narobily, bo to jest raczej codziennosc:baffled:
nio a powiem wam, ze od rana mi cos humor dopisuje;-) wczoraj zamiescilismy z mezusiem ogloszenie w internecie o naszych psiakach i juz 2 osoby sie odezwaly:-):-):-) czyli moze nie bedzie tak zle i znajdziemy im jakies domki:-):-):-) bo ja od tygodnia martwie sie co z nimi bedzie itd.. raz mysle, ze bedzie ok, zaraz znowu potrafie plakac jak bobr, co zrobimy jak nowych wlascicieli nie znajda..

aha83 nio to bezpiecznej podrozy wam zycze, nio i oczywiscie zdrowych i spokojnych Swiat:-) oczywiscie kciuki beda trzymane, zeby wasze badania w polsce dobrze powychodzily:-)
-Szwedka- gratuluje i witam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry