ewelyn_m
Fanka BB :)
:-)Witam serdecznie!!!
Ja tak na chwilkę tylko sie zameldować
Musze Wam powiedzieć że ostatnio coś chyba zaczynam odczuwać uroki ciąży, wszytsko mnie męczy, brzuch mnie ostatnio boli i nogi mi spuchły że kostek już nie mam chyba przegiełam ze swoją aktywnościa a jutro jeszcze przeprowadzka teściów i malowanie pokoju 25m muszę chyba przystopować
z tym wszytkim.
Martwią mnie te nogi ostatnio dość mocno swędzą i spuchły ale nie wiem dlaczego jakoś nie przytyłam specjalnie ok 5kg brzusio też mam mały wiec niewiem czy musze sie zacząć martwić i kręgosłup jeszcze daje znać o sobie ale to pewnie z racji mojej siedzącej pracy.
No nic uciekam już i nie narzekam :-)
Witam wszytskie nowe mamusie i pozdrawiam serdecznie ;-)
Ja tak na chwilkę tylko sie zameldować

Musze Wam powiedzieć że ostatnio coś chyba zaczynam odczuwać uroki ciąży, wszytsko mnie męczy, brzuch mnie ostatnio boli i nogi mi spuchły że kostek już nie mam chyba przegiełam ze swoją aktywnościa a jutro jeszcze przeprowadzka teściów i malowanie pokoju 25m muszę chyba przystopować
z tym wszytkim. Martwią mnie te nogi ostatnio dość mocno swędzą i spuchły ale nie wiem dlaczego jakoś nie przytyłam specjalnie ok 5kg brzusio też mam mały wiec niewiem czy musze sie zacząć martwić i kręgosłup jeszcze daje znać o sobie ale to pewnie z racji mojej siedzącej pracy.
No nic uciekam już i nie narzekam :-)
Witam wszytskie nowe mamusie i pozdrawiam serdecznie ;-)

ale dobrze, ze jest ktos w naszym gronie, kto na biezaco jest z informacjami;-)
oczywiscie nawkrecalam sobie mnostwo glupot do glowy i stad moj zly nastroj.. oprocz tego dziewczyna chciala przyjsc jak mezus bedzie w pracy i juz wogule mnie to podlamalo, ze jak ja bede z nia taka zaplakana rozmawiac
z jednej strony sie ciesze, bo pieski znalazly dom.. beda mieszkaly w domku jednorodzinnym za krakowem i beda mialy ogrod do dyspozycji;-)nio, ale z drugiej strony tak sie do nich przywiazalam, ze ciezko mi bylo je oddac:-( kurde nie zanudzam was juz moimi dzisiejszymi humorami, bo az mi wstyd, ze o takich rzeczach pisze, zamiast sie cieszyc