Kamile85
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!!!
Pamiętajcie, żeby się nie martwić i niew denerwować, bo dajecie życie!!
Ja wczoraj się wściekłam na M. i teściówkę, która chce mnie przekabacić na swoją stronę, czyli stronę "Faktów i Mitów". I tak przy śniadaniu ksiądz, przy obiecie ksiądz, przy kolacji ksiądz... Ileż można sie nakręcać i podsycać nienawiść do innych ludzi??!! Do dzisiaj mi nie przeszło, bo oni chyba nie pozwolą mi mieć własnego zdania, a ja na przekur, im bardziej mnie napastują, tym bardziej jestem za kościołem.
Mam nadzieję dzisiaj na lepszy humorek, idę szukać z mamą kredytu konsolidacyjnego, bo musimy z maluszkiem gdzieś mieszkać i tak obciążamy moich rodziców, że aż mi wstyd
Zaraz wybieram się za małe zakupki rajtuzkowe ciepłe, może ten biały puch poprawi mi nastrój...
mamamacinka witam serdecznie!
Życzę wszyskim miłego dnia! :-)
Pamiętajcie, żeby się nie martwić i niew denerwować, bo dajecie życie!!
Ja wczoraj się wściekłam na M. i teściówkę, która chce mnie przekabacić na swoją stronę, czyli stronę "Faktów i Mitów". I tak przy śniadaniu ksiądz, przy obiecie ksiądz, przy kolacji ksiądz... Ileż można sie nakręcać i podsycać nienawiść do innych ludzi??!! Do dzisiaj mi nie przeszło, bo oni chyba nie pozwolą mi mieć własnego zdania, a ja na przekur, im bardziej mnie napastują, tym bardziej jestem za kościołem.
Mam nadzieję dzisiaj na lepszy humorek, idę szukać z mamą kredytu konsolidacyjnego, bo musimy z maluszkiem gdzieś mieszkać i tak obciążamy moich rodziców, że aż mi wstyd
Zaraz wybieram się za małe zakupki rajtuzkowe ciepłe, może ten biały puch poprawi mi nastrój...mamamacinka witam serdecznie!
Życzę wszyskim miłego dnia! :-)
Na razie muszę zrobić listę farb i w tym tygodniu pojechać do centrum budowlanego. Muszę też dokupić szafę, komodę z przewijakiem i regał, ale to chyba zostawię na później. Wszystko po kolei... ;-)
Np. podobało mi się imię Benjamin, ale zdrobnienia nie są już takie fajne (Benek, Benno) i mój M miał w szkole kolegę Benka, który nie był zbyt rozgarnięty.
Po przedstawienie za i przeciw zgodziliśmy się, że JULIAN to bardzo fajne imię, i chyba tak zostanie. 
ja chodzę puźno spać a wstaję wcześnie, dziś wyjątkowo bo musiałam na badania pojechać i teraz jakaś taka śpiąca jestem, oczy takie cięzkie...
idziesz jak burza?
może nie przed 30tką ale równo na 30stkę;-) - bo ja zdążę przed 31 urodzinami