reklama

Kwiecień 2009

Cześć dziewczynki, ja wrócilam ze spacerku, oczywiście nieomieszkałam czegoś kupić :zawstydzona/y:.

Szwedka trzymam za Was kciuki, na pewno będzie dobrze, tylko nie martw się na zapas i jak masz tylko możliwość idź już dziś do swojego gina :tak:

Veyna rozgość się u nas :-) My to taka grupa wsparcia i na prawdę sobie pomagamy w ciężkich chwilach !!!

A ja jakoś zapomniałam wysłać do didi swoje namiary :zawstydzona/y: Ale już do niej piszę.

Jestem za konsultowaniem nowych wątków, a zaproponowany przez malutką wątek wydaje mi się jak najbardziej potrzebny, bo nasze terminy się zbliżają.

reklama
Malutka - ale miałaś przeżycie, szok, ja to pewnie bym padła ze strachu :szok:

Szwedka - z całych sił trzymam kciuki, napewno będzie dobrze!

Veyna- witaj na forum, świetne babeczki tu są ;-);-) pisz jak najwięcej, zobaczysz, że ,,razem" jest łatwiej przetrwać lepsze i gorsze ciążowe dni

A ja sobie sprzątam i co chwilke musze przerwy robić, bo strasznie się już męcze... uff a co będzie później...

o matko ale sie narobilam:sorry:
ale musze sie pochwalic---ulozylam wszystkie swoje ciuchy..ufff normalnie wypieki mam
Malutka o bank nie martw sie wszystko sie wyjasnie ale rozumiem ze to nic milego

witajcie
ja na chwilke bo dzisiaj mam lenia wielkiego i jakas zmeczona jestem..hehe wiec leze i nic nie robie..tylko odpoczywam

a wiec tak

w sprawie listy kontaktow ... dodalam dane dziewczyn ktore mi przyslaly e na priva.. i czekam na dalsze bo jak narazie jest tylko nas na tej liscie 8 ...

a teraz odnosnie listy kwietniówek..tez prosze o podanie jesli znacie plec dziecka.. i czekam na wasza decyzje odnosnie dziewczyn ktore sie nie udzielaja..a sa na liscie..chcialabym uzupelnic liste aby ladnie wygladala..ale duzo jest dziewczyn ktore odezwaly sie raz zostaly dodane i milcza... co z nimi zrbic ???

klucha09 wszystkiego najlepszego z okazji 100-dniówki oby szybko zleciało :-p

didi no właśnie, co z nimi zrobić?? Przeglądam dość często i powiem że sporo jest takich które się nie odezwały odkąd pamiętam. Więc może trochę wyczyścić tą listę, a gdyby wróciła któraś to zawsze można ją dopisać spowrotem, co myślicie??

Ostatnia edycja:
reklama
oj dziewczynki, ale wy dzisiaj duzo piszecie:-D hi hi
jesli chodzi o moja przygode to tez nie duzo braklo, a bym chyba padla.. serducho to mi jak szalone walilo i ucieklam z tego przedpokoju:zawstydzona/y: od razu mi sie przypomnialo jak znajoma opowiadala ostatnio, ze jej tak gwizdneli torebke z przedpokoju, bo miala nie zamkniete drzwi.. a normalnie byli wszyscy w domu.. ktos sobie otworzyl, wzial torebke i wyszedl.. ja to zawsze zamykam drzwi jak jestem sama i wsumie nikomu nie otwieram.. u nas z zasady wszyscy sie zapowiadaja, wiec jak sie gosci nie spodziewam to poprostu nie otwieram nikomu;-)
a ja mam dzisiaj normalnie jakis zly dzien chyba, bo cala nabuzowana juz chodze.. oprocz "lookacza" i banku, dowiedzialam sie, ze moja mama znowu jakies manewry odprawia i jestem mega wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja juz niewiem co tej kobiecie w glowie siedzi, ale nic dobrego napewno.. pomijajac fakt, ze jest moja matka zastanawiam sie jak tak dorosla kobieta moze sie zachowywac:wściekła/y:
-Szwedka- trzymaj sie kochana i badz pozytywnej mysli.. my wszystkie tu wierzymy, ze napewno wszystko bedzie dobrze, wiec i ty musisz.. jesli faktycznie cos cie niepokoi to moze dzis zglos sie do lekarza, bo erwy apewno nie polepszaja sytuacji.. trzymam kciuki mocno zacisniete..
veyna witaj wsrod nas;-) mam nadzieje, z szybko sie tu zadomowisz u nas.. zobaczysz sa tu naprawde super dziewczyny, ktore wzajemnie sie wspieraja..
didi mam pytanie dotyczace tej listy kontaktow.. pamietam, ze kiedys cos tam wysylalam, ale nie pamietam czy akurat to co bylo potzrebne.. jakbys mogla sprawdzic bylabym wdzieczna;-)
a jesli chodzi o liste kwietniowek to ja tez ostatnio ja ogladalam i tam mi wpadlo do glowy, ze wiele dziewczyn nawet nie kojarze.. chyba musialy sie tylko zapisac i slad po nich zaginal..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry