reklama

Kwiecień 2009

No ja też sądzę, że tą listę możnaby skrócić. Jest strasznie długa, a wiele dziewczyn się od baaardzo dawna nie odzywało. Możnaby przyjąć jakieś kryterium, np która nie logowała się przez 1 lub 2 miesiące to usuwamy z listy, a jakby wróciła to tak jak pisze Frezja zawsze będzie mozna dopisać.

reklama
Hej Wam kochane.

Tak tylko wpadłam na chwilunię, przypomnieć się że jestem, ostatnio tylko czytam i nie udzielam się, brak weny do pisania.

Dziś rano byłam u diabetologa, mam super wyniki jak jestem na diecie, chociaż wcale rygorystycznie jej nie przestrzegam, tzn od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na słodycze skoro wyniki są ok, bardzo się cieszę, aby tak dalej to może uda się do końca dobrnąć bez insuliny.

Co do listy to ja na pewno do Didi wysłałam swoje namiary.

Witam też nową kwietniówkę- rozgość się.

Malutka- współczuję dzisiejszych przeżyć.

Gabi- odezwij się.

Hmm, rzeczywiście ta lista stanowi pewien problem, ale z drugiej strony te nieaktywne też sa kwietniówkami. Może by tak nieaktywne ująć na szaro? Tzn. ich dane byłyby szarym kolorem?
Wracam do mgr... :dry:

Witam serdecznie:-) oj ciężko za Wami nadążyć z czytaniem:-p ja też się ostatnio nie odzywałam bo Nas dopadł wirus wstrętny i się kiepsko czułam do tego Gabi też chora a ja raczej sama w domku cały dzień a ona marudna niestety:-( Byliśmy z Gabi u lekarki i niestety zapalenie oskrzelików płucnych więc jesteśmy uziemione w domku. Mam nadzieję że szybko się pozbędziemy tego paskudztwa.

Szwedka
musisz myśleć pozytywnie wszystko będzie dobrze. Trzeba myśleć optymistycznie dzidzia wszystko czuje....

Gabi odezwij się mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok bo jakoś tak zamilkłaś.

Pozdrowienia dla wszystkich:-)

TO sa dziewczyny ktore mam na liscie kontaktow:
Margaret80
Gabi
Gosiaczek1973
malutka_z_krk23
Didi
Bubasek

Kamile85
aniolek20k
imiona mam tylko przy Margaret , Aniolku i sobie ..wiec poprosze o reszte ...no i przy kosiaczku domyslam sie ze tez Gosia ..;-) co do listy to moze zaloze watek taka liste obecnosci i wedlug niej skoryguje sie lste kwietniowek... nawet te malo aktywne zostana..ale te co nieodezwaly sie wcale tylko raz aby dodac je do listya pozniej cisza to usune i jak wroca dodam je na nowo ..co wy na to??

Didi posłałam Ci jeszcze raz dane. A co do listy to mnie sie podoba ta co jest tylko jakby ją upożadkować. Ale niech się wypowiedzą też inne dziewczyny ;-)

Ostatnia edycja:
TO sa dziewczyny ktore mam na liscie kontaktow:
Margaret80
Gabi
Gosiaczek1973
malutka_z_krk23
Didi
Bubasek

Kamile85
aniolek20k
imiona mam tylko przy Margaret , Aniolku i sobie ..wiec poprosze o reszte ...no i przy kosiaczku domyslam sie ze tez Gosia ..;-) co do listy to moze zaloze watek taka liste obecnosci i wedlug niej skoryguje sie lste kwietniowek... nawet te malo aktywne zostana..ale te co nieodezwaly sie wcale tylko raz aby dodac je do listya pozniej cisza to usune i jak wroca dodam je na nowo ..co wy na to??

Didi zgadzam się z tobą:-) Jeszcze wyśle ci moje dane

Oj coś nasza Gabi się nie odzywa, zaczynam się marrtwić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry