reklama

Kwiecień 2009

Bluebell - ja to nawet zjadlam tę makrelkę prawie całą, co ją wczoraj zakupiłam :-)
Szwedka - tylko się nie denerwuj! leż spokojnie do wizyty jutrzejszej, a jeśli się bardzo boisz, zadzwoń do gina, zgłoś sie na izbę przyjęć, to napewno Cie uspokoi.

Dziewczynki, jaki kontakt przekazać do Didi? Telefon czy jakiś inny?
Też jestem za uporządkowaniem forum.

Znów czytałam na głównym forum o VASA PREVIA. Czy któraś z was wykluczała tą chorobę? Bo zastanawiam się, czy można to zrobić w każdym gabinecie ginekologicznym. Napewno jutro zapytam mojego lekarza...

Zrobiłam sobie teraz małą przerwe w pisaniu pracy i nie wiem, ja do tego wrócić, cholerna magisterka :zawstydzona/y:

reklama
witam chciałabym sie podzielić swoją historia z lekkimi obawami .... nie wiem jak to zostanie odebrane lecz dla mnie jest to powód do dumy...poród mam w kwietniu ...bede miała
cesrake z względu na moja nerwice lękową z napadami paniki przed ciążą brałam leki
odstawiłam je dla dzidzi której bardzo pragnełam niestety lęki wróciły coś czego nienawidziłam i co utrudniało mi życie ale nigdy z nimi tak nie walczyłam jak teraz bo stres i niepokój najbardziej może zaszkodzic mojemu synkowi dzś zostałam sama w domu nie chciałam myślec o lękach więc zaczełam czytać forum...i pisze

Witaj. Jeśli ci to pomaga to pisz;-) Pisz o lękach, niepokojach o przygotowaniach do przyjścia na świat Waszego synka- o wszystkim. Rozgość się i mam nadzieję że będzie ci z Nami dobrze ;-) Pozdrawiam.

Veyna witaj wsrod kwietniowek:-) fajnie ze dolaczylas, to forum to taka gigantyczna interaktywna grupa wsparcia:tak:

Szwedka trzymam kciuki...moze faktycznie nie czekaj, tylko smignij na izbe przyjec?...

Kamile powiem Ci to, co mi powiedziala polozna "Wy juz jestescie glupie od tego internetu". Zakazala mi czytac o chorobach i kazala sie przerzucic na romansidla. To mi akurat nie grozi,nie cierpie romansidel, ale im wiecej bedziesz szukac w necie, tym wiecej prawdopodobnych chorob i innych zagrozen wynajdziesz. I tym wiecej powodow do dobijania sie negatywnymi myslami. Kontrolowanie sytuacji jest wazne, niewatpliwie, ale spokojnie. No chyba ze nie ufasz swojemu ginowi...

Zwjam sie kobiełki na szkole rodzenia, pozytywnych mysli i zdrowka zycze:cool2:

witam chciałabym sie podzielić swoją historia z lekkimi obawami .... nie wiem jak to zostanie odebrane lecz dla mnie jest to powód do dumy...poród mam w kwietniu ...bede miała
cesrake z względu na moja nerwice lękową z napadami paniki przed ciążą brałam leki
odstawiłam je dla dzidzi której bardzo pragnełam niestety lęki wróciły coś czego nienawidziłam i co utrudniało mi życie ale nigdy z nimi tak nie walczyłam jak teraz bo stres i niepokój najbardziej może zaszkodzic mojemu synkowi dzś zostałam sama w domu nie chciałam myślec o lękach więc zaczełam czytać forum...i pisze

Witaj! Na początek gratuluję upragnionego Synka w brzuszku:-) A jesli tylko Ci to pomoże to pisz z nami jak najczęsciej. Myślę że wiele z nas znalazło tutaj wsparcie i rozwiało swoje lęki więc zapraszamy:tak:

reklama
Szwedka trzymaj sie!! Trzymam kciuki i wierze że wszystko sie dobrze skończy!!! Nawet nie myśli inaczej!!!!

Veyna witaj, pisz co ci na serduszku leży i sie wygadaj a bedzie dobrze;-)

Malutka ja to bym zawału na miejscu dostała szok!!!

pozdrawiam

jeszcze godzinka i do domku uciekam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry