reklama

Kwiecień 2009

ja dzis tez wstalam koloo 8 rano popedzilam na wizyte z moim GP. no i moje cisnienie jest perfrct a dzidzi serducho bije 145 razy na min. czyli tez dobrze.
teraz tylko obiadzik dla mojego starego i obijanie sie reszte dnia. do pracy wracam w srode po moim weekendzie away wiec mam sporo czasu dla siebie.

aniolek 20k jak szczotke masz na mysli??

reklama
czesc dziewczynki,
ja dzien rozpoczelam od wykonania mega-makijazu (a oczywiscie niegdzie sie nie wybieram) zaraz zabieram sie za paznokcie tylk chlop pojdzie.zalozylam nawet taka obcisla bluzke z dziurkami ;-) ---staram sie poprawiac humor bo juz strasznie sie czuje z sama soba :eek:
jesli chodzi o brzuszek to mi ukojenie przynosi tylko oliwka johnsona,we wczesnej ciazy stosowalam perfecta mama ale teraz lce na oliwce-ona super nawilza cale cialko.A masaz robie ta twrdsza strona gabki,choc na piersiach i tak mi wywalilo sine pregi :eek:.Wlasciwie to wiedzialam ze je bede miec bo wczesniej juz byly.Oj tam -niewazne
a propos watkow-rzeczywiscie sie tego duzo narobilo :-p:confused:

a ja wlasie wocilam ze sklepu bo mi sie jogurciku zachcialo:szok: moj mezus ostatnio sie na mnie dziwnie patrzy i pyta czy dobrze sie czuje, bo ja ani jogurtow ani mleka nie cierpie, a ostatnio mi sie chce:-D hi hi pewnie sie to skonczy tak, ze tylko go zdegustuje i mi smak przejdzie, ale musialam go sobie kupic, bo chyba by mie przekrecilo;-)
jesli chodzi o rozstepy itd to mi sie tylko na nogach pare zrobilo i mezus uwaza, ze prawie nie widac.. brzuch mnie swedzi od dawna, ale dzieki bogu nic mi tam nie wychodzi;-) za to na prawej nodze wyszly mi zylaki i moja noga wyglada jak u 60-letniej babci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieje, ze to zniknie jak sie dzidzia urodzi;-)

Dziewczynki a nie po to do Didi posyłamy nasze dane aby się w razie czego informować o jakimś nieplanowany pobycie w szpitalu tfu tfu itp.:confused:

A wiecie, że brzuszka nie powinno się zbyt często głaskać i masować? Bo to może wywoływać skurcze i stawianie się brzucha :tak:
Ja, a raczej mąż smaruje mnie co wieczór mustelką i to wystarcza do następnego wieczora :tak:;-)

szczesliwa wlasnie ja myslalam o takiej naturalnej gabce bo szczotka wydaje mi sie za twarda.

bluebell ja uzywam takiej samej oliwki tylko wieczorem a rano boi oil to jest specjalna oliwka na rozstepy. nie wydaje ci sie ze po oliwce jonhsona wysusza ci sie skura??? bo ja mam takie uczucie ostatnio.

frezja tez to w sumie slyszalam ale smarujac nawet mozna okreslic to jako "masaz"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry