reklama

Kwiecień 2009

znajoma mi niedawno opowiadala o swojej kuzynce ktora jak byla w ciazy i maly sie wiercil, kopal to ona wylanczala muzyke, tv, odkurzacz i glosne urzadzenia ktore w danym momecie chodzily, po urodzeniu maly ryczal nawet jak rzep od pampersa odklejala i w domu wszystko na palcach musieli robic bo synek tak sie darl.

reklama
Czesc Laseczki:cool2:
Ja dzisiaj tez wyjakowo wczesnie jak na mnie, bo pol godziny temu hehe;-)
Kamile to chyba razem imprezke mieli...dzisiaj juz nieco lepiej, dla odmiany sie przeciaga, widze tylko taka bule przesuwajaca sie w okolicy prawego zebra hihi:tak:
Wiecie co, odkrylam rewelacyjna rzecz - seria AA "Ja i Mama". Smaruje sie od 4 miesiaca, jak zalecili, jedna sprawa ze splycilo mi juz istniejace rozstepy na posladkach, a druga - nagle wywalilo mi Wojtusia do przodu i nie pojawily sie nowe. Maja tez kosmetyki do pielegnacji niemowlakow, fajne, bo bezzapachowe.

Ja mam dzisiaj pierwsza wizyte w szkole rodzenia i dentyste, ale sie ciesze:tak:
Milusiego dnia, zdrowka a piszacym - weny tworczej:cool2:

Cześć dziewczyny.
Ja dziś znów fatalną noc miałam, wkurza mnie to moje spanie :wściekła/y:

Gabi jak tam zdrówko? Co do chlebusia to wiem coś na ten temat bo też piekłam ale mi się znudził :-( nawet zdjęcia wklejałam na wątku o jedzonku. Jestem zainteresowana twoim przepisem więc proszę o szczegóły :tak: pliss.

Dziewczyny wychodzę z propozycją aby otwieranie nowego wątku konsultować z resztą kwietniówek.
Co Wy na to.
Robi się nam straszny syf.
Na październiku 2005 konsultowałyśmy się zawsze i był piękny pożądeczek i nie było wótków-niewypałów.

i ja za konsultowaniem jestem-i niech obce osoby nie zakładają watków!

margaret to racja jak swedzi brzuszek to znaczy że skóra sie rozciąga pij wodę i smaruj sie balsamem na rozstepy...mnie tez swedział i teraz codziennie sie smaruje

a ja po glukozie...nie było tak zle -wynik jutro :-)

Frezja popieram twoj pomysl, bo faktycznie teraz zakladanie nowych watkow o dziwnych tematykach tylko nam tu balagan robi.. a jesli chodzi o nowy watek, to ja tak ostatnio myslalam, zeby pasowal nam watek o nieobecnosciach, zeby reszta sie nie martwila;-) wiecie teraz jak juz jest coraz blizej, to jesli ktoras wie, ze jej nie bedzie moglaby to nam napisac.. reszta by sie nie martwila..

reklama
Wpadłam się tylko przywitać, jeszcze nie nadrobiłam wczorajszego dnia, dużo naskrobałyście :-) Mam dużo roboty więc może mi się później uda usiąść na dłużej i poczytać :-)

Miłego dnia babeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry