Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w nocy spac nie moglam, teraz tez, ciekawe kiedy ja sie wyspie
a tu by pasowalo ladowac "baterie", zeby na kwiecien bylo full energi
hi hi nawet sie ostatnio zastanawialam, czy by czasem nie ugotowac, ale jakos natchnienia nie mialam
pozniej zaczelismy gadac ogolnie o dzieciach, porodach itd.. myslalam, ze po takiej rozmowie przestane sie choc troche obawiac, a tu lipa
chyba jeszcze bardziej wystraszona stamtad wyszlam jak oni zaczeli opowiadac o swoim porodzie.. oczywiscie pol naszej rodziny wybiera sie ze mna i mezusiem na porodowke
a jak powiedzialam, ze dowiedza sie dopiero po fakcie to sie obuzyli, ze tak nie moze byc i ze oni nawet jak bedzie trzeba to i 30 godzin tam beda siedziec na korytarzu
hi hi jak rodzil sie moj braciszek, to ja wsumie tez pojechalam na porodowke i widzialam go kilka minut po urodzeniu:-) a najlepszy byl moj drugi brat.. mial isc wtedy pierwszy raz do nowej roboty i powiedzial szefowi, ze on nie przyjdzie, bo mu sie braciszek rodzi i jak cos to pojawi sie dopiero w poniedzialak (a to byla sobota)
hi hi teraz sie wszyscy z niego smieja, ze najlepiej jak na kwiecien on juz sobie wolne zalatwi, bo jak to mozliwe, ze on nie bedzie jak mu sie chrzesnik bedzie rodzil:-)
a wpadlam wsumie zyczyc wszystkim milego dnia i poczytac co tam wczoraj napisalyscie:-)

wcześniej tak nie miałam...
No i o tej szczotce pomyślę
). M. pojechał remontować nasz domek, a właściwie przygotować do remontu. Panowie kłaść płyty wejdą dopiero w poniedziałek, na conajmniej 3 tygodnie, później kafelki, podłogi, malowanie i jak przyjdzie do wybierania kolorów ścian i ustawiania mebli to ja nie będe mogła się już ruszać 

wszystko na ostatnią chwilę, a nie daj Boże, żeby mały postanowił pokazać się troszkę wcześniej