Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale naskrobałyście......
a poza tym jestem "znana" z robienia list i porzadkowania i lubie jak wszystko jest na miejscu, niekoniecznie moj mąz to lubi

zawała bym chyba dostała !!!
( w przeciwieństwie holenderki z recepcji
) i dostałam skierowanie do kardiologa na 10 stycznia, więc dzień po powrocie z PL. Oczywiscie w PL też polecę do kardio, ale to juz szczegół .
bleeeeeee nienawidze prasowac, ale się uporałam jakoś. No i potem czytałam wasze bazgrołki.
. Może za mało piszę
.

Ja byłam gotowa się poświęcić i próbować go zmienić, łudziłam się, że w stosunku do mnie będzie się zachowywał inaczej niż w stosunku do rodziców (ależ ze mnie idiotka
). I co teraz? Pokazuje się z najgorszej strony. Poszłam do domku mamusi i tak siedzę sobie i myślę, że dla mojego synka byłoby lepiej, gdyby tatuś był na dochodne, taki tatuś się stara i jest dobry. Zresztą - ślubu nie mamy, więc on nie na żadnych "praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny". I chociaż chciałam kiedyś ślub i suknię i cały ten kicz, cieszę się ogromnie, że do tego nie doszło. Cholera, jakie to gorzkie... 

bycie samotna mama jest trudne,daj mu szanse.Pobadz u mamy,ochlon i przemysl.Taka chwilowa rozlaka dobrze robi.Jutro wszystko bedzie lepiej wygladac.