reklama

Kwiecień 2009

czytam o waszych objawach, zachciankach i aż się zastanawiam dlaczego ja nie mam kompletnie żadnych?:dry: jedynymi moimi objawami do tej pory jest brak okresu IIkreseczki na teściku i lekkie pobolewanie na dole brzucha jakieś dwa tygodnie temu;-) teraz czuję się całkowicie normalnie gdyby nie brak okresu to nawet nie podejrzewałabym ciąży:laugh2::-D wszystkim mamuśką życzę zdrówka:-)

reklama
Sylwia powodzenia na USG
Nadiha gratuluje 2 kresek
Alka super prezent dla meza,napewno bedzie brdzo szczesliwy
Niktosiaaa trzymam kciuki za ciebie i fasolke.Wracajcie do nas szybciutko i obydwoje.

Zauwazylam ze jest pare dziewczyn ktore tez maja termin na 23 kwietnia:-)Super im wiece nas tym lepiej.

a dzis jest wielki dzien :) moje kochane mój mężulek wraca i ... dowie sie o bebiko :)
mam juz skarpetki kupione włożę do pudełka razem z zdjęciem usg
i powiem, że go kochamy :)
juz nie mogę sie doczekac!trzymajcie kciuki!

ale fajne chwile przed Wami :-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny!
Można do Was dołączyć? :)

Mam na imię Justyna i wreszcie udało mi się zafasolkować, z moich wyliczeń wynika, że termin będzie 6.04, a ostatnio pan doktor "mądra głowa" uznał, że po 1 kwietnia. Tak, czy inaczej do kwietniówek się zaliczam :P
Szczerze mówiąc, troszkę się wystraszylam, gdy czytałam post WRÓBELKA.
Byłam w zeszlym tygodniu u lekarza, sprawę generalnie olał, stwierdził, że za wcześnie. Udzielił kilku rad, typu co jeść, a co szkodzi, po czym kazał przyjść za 2-3 tygodnie po skierowanie do szpitala na badania. I tym oto sposobem musze czekać do 2.09.

Pozdrawiam wszystkie kwietniowe Mamusie! :)

Witaj :-D

Obiadek sie gotuje a ja sie objadam płatkami do mleka;-) bo na nic innego nie mam ochoty i popijam herbatke z cytrynka...

Alka super niespodzianka .

Nie chce mowic glosno ale od 3 dni mdłosci gdzies poszły sobie...:-D zeby juz tak zostalo...

mnie lekko mdli ale nie mowie glosno hehe..copradanie rozmawiam z muszla ale mdli ..a z Albertem to cala ciaze rozmowy prowadzilam w muszla :wściekła/y:tylko mialam chwile przerwy od 5 do knca 6 mies.a pozniej na nowo wrrr..oby tym razem nie bylo rozmow..:-D jedyne co mnie dopadlo od wczoraj to spanie moglabym caly dzien..heh no i nie mam apetytu zabardzo

no mój mąż jest z mną tylko na wekendy- taka praca - więc niespodziankę będzie miał większą, juz skarpetki maluszkowe i usg włozyłam do kartonu zapakowałam i czeka prezencior :) mąż wie że ma dostac prezent bo wczoraj mielismy 4 rocznicę slubu wiec...będzie zaskoczony :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no mój mąż jest z mną tylko na wekendy- taka praca - więc niespodziankę będzie miał większą, juz skarpetki maluszkowe i usg włozyłam do kartonu zapakowałam i czeka prezencior :) mąż wie że ma dostac prezent bo wczoraj mielismy 4 rocznicę slubu wiec...będzie zaskoczony :)

ale fajnie :-D:-D:-D:-D:-D

przy okazji - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!!

A mi jakoś tak słabo.........., może dlatego że mało piję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry