reklama

Kwiecień 2009

Hejka!!!
Dawno mnie nie było, wiele się u Was wydarzyło:tak: Czytam i widzę,że nie tylko ja jestem chora- dziś odwiedziłam lekarza i ...angina:zawstydzona/y:. Dostałam L4 do końca miesiąca i usłyszałam,że mogę już zapomnieć o pracy, bo w 31 tc nie powinnam się wygłupiać:wściekła/y:. Trochę mi żal, ale w domku jest Tuśka, bo w jej grupie panuje ospa- czekam na pierwsze chrosty modląc się aby ich nie było:no: Zresztą dziś w nocy świszczałam jak traktor :szok: więc L4 jest wsakane w 100%.
Pozdrawiam!!!!

reklama
nadii1 nio ostatnio jak pisalas o tych oponach to tak wsumie sie zastanawialam jak twoj M to zrobil:confused: ale mi narobilas smaka:szok: nie tyle ciastkiem, co herbatka:sorry2: u mnie narazie wody w domu brak, bo dalej kombinuja z tym piecykiem i wylaczyli wode w calym domu:-(
sylvii ale mialas super wekend:tak:zazdroszcze ci;-)
Aga19790109 mnie ostatnio dapadla panika, bo bylam w towarzystwie, gdzie znajomi maja chore dzieci na ospe wlasnie, a ja nie chorowalam.. jak bylam mala moi rodzice nawet chcieli zebym sie zarazila od brata, ale mimo roznych kombinacji jakos im nie wyszlo.. nio i teraz jak przychodzi co do czego to sie boje:zawstydzona/y:podobno ospe latwiej sie przechodzi za mlodu, a pozniej moga byc rozne komplikacje w starszym wieku..

Witam po cieżkim i cholernym dniu mam nadzieje ze jak najszybciej sie skończy!!

Jestem padnięta:crazy: ledwo na oczy widze, w pracy takie jazdy są ze jużnie wyrabiam:baffled: dzisiaj była kontrol i oczywiście wszytsko źle:wściekła/y: w pewnym momęcie tak sie wkurzyłam i nagadałm pani kurator że szok i potem coś mi poleciało z krocza że aż spodnie miałam mokre :szok::szok: przestraszyłam sie że to krew ale naszczęście nie i mam nadzije że wszytsko jest ok tak mnie ta baba wkurzyła:wściekła/y::wściekła/y: wredny babsztyl brrrrrrrrr

niedawno do domu wróciłam zrobiłam fasolke pobretońsku na jutro mezusiowi i probowałm nadrobić to co napisałyście ale coś mi to nie idzie:baffled:

idy sie myć i do łózka jak nie zasne to poptem sie odezwe

gratuluje udanych wizyt

a chorowitki szybko wracajcie do zdrowia mnie naszczęscie nic nie łapie takiego poważnego

witam nowe koleżanki

Hej evelyn_m - dziś wyczytałam w gazecie sposób na spuchnięte stopy. Dziewczyna opisała, że w ciąży tak jej nogi popuchły to obkładała je pobitymi liśćmi kapusty białej ok 15 min, a potem przez chwilkę moczyła w chłodnej wodzie.
sylwii - jak ja Ci zazdroszczę widoków oraz długich spacerów, o których mogę teraz pomarzyć :sorry2:
Gabi - czuję, że będzie ok - nie martw się zawczasu.
Didi - czy dostałaś moją wiadomość - bo chyba coś źle zrobiłam :confused:

Didi, Ania, Aniolek gratuluję dobrych wieści z wizyt:-D

Jutro czekają nas następne więc kciuki zaciśnięte. Szczególnie za Gabi, oby szyjka była cała:tak:

Ja po szkole rodzenia, dziś był rozwój psychomotoryczny niemowlaka i uczyliśmy się przewracać maluszka na brzuszek. Całkiem fajne ćwiczenia.

Kobiety nie dawajcie się wirusom, kurcze coraz więcej chorych:no: ... niedobrze

czesc pisareczki,
no wiec melduje ze mamy juz klucze do mieszkania (no i nie mamy 2400zl:szok:),jestem peLna obaw czy damy rade (dodatkowo 600zl do placenia) ale staram sie byc dobrej mysli:zawstydzona/y: jutro zabieram sie za porzadki.Nie wiem jak to pojdzie z tym metrazem bo moj kurnik to sprzatam 2 godzinki i gotowe:sorry2:
jeesli chodzi o wymiane karty sim to na duplikacie nie ma rzeczywiscie kontaktow:eek: dlatego lepiej miec je zapisane tez w pamieci telefonu

Hej kwietniówy :D
Was nadrobić to mistrzostwo, plotkary jedne ;-)
Witam nową koleżankę studentke, ja też sie bronię, ale najwcześniej w czerwcu :tak:
Okropnie mnie ciągną boczki, ani spać, ani nic, masakra jakać, chyba mi sie coś rozrywa w środku :baffled:
Czas do łóżeczka na Doktor G., kolejny medyczny program :-)
Dobranocka!!!

Aaa no i zdrówka chorowitkom, spokoju nerwuskom, i cierpliwości leżaczkom, trzymajcie sie kochane!!! :-)

reklama
a ja przestałam sie stresować jutrzejszą wizytą u gina, idę na 16, właśnie dotarlo do mnie że nie sposób zaspać na tę godzinę i luz we mnie wstąpił, zawsze umawiałąm się na rano i potem miałam stresa ze budzik nie zadzwoni

mój Wojtuś jest dzisiaj nadaktywny, kopie cały czas jak szalony

dobranoc gwiazdeczki
szykuję się już do wyrka, M. jutro idzie już do pracy i wstajemy o 6, zawsze jemy razem śniadanie

Kamile85 - też oglądam Dr G - trochę to obrzydliwe, brr, ale coś sprawia że siedzę i patrzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry