Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mały lubi komputerować ze mną bo ja czytam a on muzyczkę słucha :-)
Takie delikatne , a pamiątka cudna na całe życie.
, kurcze poszłam spać o 2 w nocy bo zasnęło mi sie o 20 i obudziłam sie o 22 i potem spać nie mogłam a rano miałam wstać o 6 i miałam szoki
a reszta sie jakoś ułoży
buziaczki paHejka!!!
...w domku jest Tuśka, bo w jej grupie panuje ospa- czekam na pierwsze chrosty modląc się aby ich nie było...
wczoraj nie moglam zasnac, byo mi duszno w nocy i strasznie ciezko mi sie oddychlo
czulam sie jakby mi slon na klatce piersiowej usiadl, jakis taki dziwny ucisk, serduszko mnie kulo, wogule porazka:-( oprocz tego zaczal mnie wczoraj bolec zab, bo najadlam sie czekolady i sie meczylam
niewiem o ktorej usnela, bo juz nawet mi sie na zegarek patrzec nie chcialo, ale bardzo pozno, nio i dopiero teraz sie obudzilam..
czekamy na dobre wiadomosci

zajrze pewnie pozniej i bede miala kup do nadrobienia
ale co zrobić, w niedziele jak byłam we wrocku taka pikna pogoda słoneczko świeciło miałam nadzieję że już wita nas wiosna.... i się pomyliłam :-(
hehe ja tam nie mam żadnych oporów., ale on hmmm czuje sie normalnie skrępowany hehehe mówi że jakoś tak mu dziwnie że tam naszej niuni przeszkadza i na nic moje tłumaczenia , że ona chyba lubi jak mamusia jest szczęśliwa i jak mamusi dobrze :-)