reklama

Kwiecień 2009

na discovery travel&living leci miniserial o rodzince z 8. dzieci - mieli 2 bliźniaczki, chyba 6 letnie i sześcioraczki - 3 chłopców i 3 dziewczynki, 2 latki

istna masakra, jeździli takim dużym autem, prawie dostawczym,coś jak transit,

reklama
Witam w pochmurne południe. :-)
Choróbska coś się rozpleniły... :dry: Dziewczyny szybko wracajcie do zdrowia. :tak:

Oj dziewczyny,ja tak się boję cholernie:zawstydzona/y:
Gabi już tyyyyle masz za Sobą, dałaś radę... :tak: Jakoś tak wierzę, że w szpitalu Cię nie zechcą i będziesz mogła spokojnie poszaleć na zakupach. ;-) Trzymam kciuki mocno zaciśnięte.

ktoś pisał o sesji zdjęciowej z brzuszkiem - nam w pierwszej ciąży kolega zrobił
tu jest link - zdjęcia 05 do 07 czarno-białe, miła pamiątka
ludzie | zdjęcia ślubne poznań ... i nie tylko - obywatelgc.com
Koga – światne zdjęcia. Ja planuję podobną sesję, a jeżeli koszta będą powalające - to sama nam zrobię. :tak:

Noo i zmiana pieluch na okrągło, nie mówiąc o karmieniu... Co za zwielokrotnione szczęście :-D
Mojej mamie marzyło się, abym miała pięcioraczki. :dry:

hehe uśmiałam się z wypowiedzi pod tym tekstem o ośmiraczkach :

"
Jak by mi moja stara taki numer odwaliła, to po przyjściu ze szpitala zastałaby zmienione zamki w drzwiach. "
odp
"Jak by mi stary "zrobił" taki pasztet to bym mu po powrocie spakowała walizy, wręczyła pozew z dokładnym wyliczeniem :
WYSOKIE ALIMENTY X 8 "
:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatni tydzień miałam na wysokich obrotach. :blink:
Na szczęście remont pokoiku dla synka na finiszu, ściany pomalowane, mebelki ustawione, rzeczy poukładane w szafie i komodzie. Kończę jeszcze malowanie drzewa, ale to mogę robić powoli i dokładnie tak jak chcę – bez pośpiechu. :tak: W związku z tym, że pokój jest mały i jeszcze na razie będzie tam mój kąt do pracy, musiałam zrezygnować z typowych dziecięcych mebelków (jakieś wielkie gabarytowo zawsze są :dry:) i pokombinować z meblami (Pax i Malm) z Ikei. No i wyszło baaaardzo fajnie. :tak:
Mam wysoką i wygodną komodę z przewijakiem, szafę i regał na zabawki i książki. Kołyska idealnie pasuje. :tak:

Jak pokoik będzie gotowy na tip top, to wkleję zdjęcia na wątek zakupowym, wtedy pochwalę się też innymi zakupami.

Dopiero w weekend (jak robota była skończona) poczułam jaka jestem zmęczona i teraz głównie odpoczywam. Nawet gotować nie muszę, bo tata przywiózł wałówkę z Polski. ;-) Większość zamroziłam i teraz tylko odgrzewam. Dzisiaj mam w planie pierogi z kapustą roboty mojej babci, nikt na świecie nie robi lepszych. :tak:

Hej,ja po ginie.
Szyjka się skróciła,ma 21 mm:zawstydzona/y:
Córcia ok,serduszko w porządku (było do ponownej oceny),waży 1500g.
Buzi pokazać nie chciała,ale cipkę ma śliczną.
Leżymy i walczymy dalej:dry:
Dzięki za kciuki.
Na razie.Pa.

Hej,ja po ginie.
Szyjka się skróciła,ma 21 mm:zawstydzona/y:
Córcia ok,serduszko w porządku (było do ponownej oceny),waży 1500g.
Buzi pokazać nie chciała,ale cipkę ma śliczną.
Leżymy i walczymy dalej:dry:
Dzięki za kciuki.
Na razie.Pa.

hahahhahaha
przepraszam ze sie smieje, bo przykro mi z powodu skracajacej sie szyjki..
ale rozwalilas mnie "pogrubionym" tekstem :-D:-D:-D

widze, ze Twoja pannica tak samo jak moja...
no wiecie ze nie mam jej zdjecia buzki jeszcze...
ciagle tylko dupsko wystawia bezwstydnica jedna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry