Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jej ja bym chyba niedala rady
, kolega zrobił ją nam za darmo i zdjęcia z wesela też nam robił - generalnie polecam go bardzo- z zawodu jest informatykiem,a fotografia to jego pasja - znajomym robi zdjęcia za darmo ale przyjmuje tez normalnie zlecenia za pieniądze aczkolwiek zdaje się, że nie bierze dużo, bo to nie jest jego źródło utrzymania, no i na dniach zostanie tatą
te pliki pt ciąża to jego żona

wozka oczywiscie nie wybralismy i jeszcze jutro jedziemy na druga czesc miasta, moze cos znajdziemy
ale bedzie ciezko, bo te co mi sie z allegro podobaly, to w rzeczywistosci nie sa az tak fajne i chyba koncepcja sie troche zmieni
nio nic musze mezusia dzisiaj wieczorem zaciagnac przed komputer i moze razem cos wybierzemy sensownego
hi hi ale ja chyba jednak taka az szczesciara nie chcialabym byc
mi teraz sobie trudno jest wyobrazic opieke nad jednym maluszkiem, a co dopiero nad osmioma
coraz bardziej czuje sie przerazona, ze mozemy sobie rady nie dac
:-) byle tak dalej
nio a ty nie wyladowalas w szpitalu, wiec wczorajsze obawy nie byly uzasadnione;-) ciesze sie, ze takie wiesci przynosisz, bo nawet dzisiaj na zakupkach myslalam jak tam twoja wizyta
jakby w tv mowili o tym, ze jakas masakra rodzinna byla w krk to znaczy, ze to moja sprawka
hi hi jak on to stwierdzil, teraz moze widzi, ze wmiare spokojna jestem, ale doskonale sobie zdaje sprawe jak ja w ciagu sekundy ze stanu calkowitego spokoju potrafie popasc w furie
hi hi 3majcie sie cieplutko, bo faktycznie pogoda jest okropna:-(