reklama

Kwiecień 2009

ja wrocilam od lekarza
nie jest dobrze z glukoza mam podwyzszona. tak mi wyszlo z 50....jutro ide na 75 i zobaczymy. Jesli przesiewowy (50) byl za wysoki a diagnostyczny (75) wyjdzie ok to nie ma sie co denerwowac. jesli nie to dietka i glukometr

Taki sam przypadek miałam i drugie badanie wyszło ok. Więc trzymam kciuki, że będzie dobrze ;-)

Ja właśnie szykuję się na wizytę :-)

reklama
Hej Gabi! - Widzisz nie taki diabeł straszny - masz już z górki, więc dasz radę na pewno. ;-)
Madzia - u mnie też glukoza wysoka, ale nie potrafię być na ścisłej diecie - kurcze chyba muszą mnie nastraszyć, żebym restrykcyjnie do tego podeszła :happy:
Ja byłam dziś w pracy gościnnie - kurczę, ale się chce wracać.:tak:

Gabi dobrze, że z dzidzią ok, tyle już wytrzymałaś leżąc, więc Twoja szyjka musi dotrwać do końca!
Madzia trzymamy kciuki, aby 2 badanie glukozy było dobre

nio a mi odpadl jeden stres dzisiaj:tak: wizyta u mamy odwolana, wiec i nerwow nie bedzie:-)
Madzia_Singh wspolczuje ci tego badania po raz drugi.. miejmy nadzieje, ze jutro wyniki beda dobre i omina cie te wszystkie "przyjemnosci" zwiazane z dieta itd;-)
oj dziewczynki narobilyscie mi ochote na ten basen:tak: popluskalabym sie troszke w wodzie, bo z plywaniem to u mnie cienko:zawstydzona/y:moze namowie mezusia, zeby wkoncu zaczal korzystac z basenu jaki mu zaklad pracy oplaca, zobaczymy;-)

Hej, melduję, że u mnie lepiej - jeszcze trochę kataru i kaszel pozostał ale pomału jest coraz lepiej.

Niestety Darii od wczoraj leje się z nosa, kaszle nadal - mogłoby ją już to grypsko puścić, przecież to ona pierwsza zachorowała.

Madziu, mam nadzieję, że drugie badanie da dobre wyniki :tak:

Piszecie, że Gabi przyniosła niezłe wieści z wizyty. Cieszę się.

Ps. Chyba już nigdy nie uda mi się być na bieżąco buuuuuuuuuuu :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry