A
alka303
Gość
hihi a co do spodni... ja nie wiem juz chyba potrzebuje ciążowych, figurę mam normalna przed ciążą przytyłam chcąc sobie dogodzic - ale spodnie mi cisną jak diabli- pójdę dzis i popatrzę na jakies ciążowe wdzianka bo dosyc mam dresów!
ja tez wczoraj pizze zjadłam - o jak mi smkowało
a dzis miałam straszny sen, że poroniłam. Mój mąż od razu stwierdził, że na pewno będzie odwrotnie...ale jednak lęki są, dlatego rozumiem was jak sie martwicie!
a mimo lęków rodzimy na wiosnę- wiec i niech wiosna w naszych sercach i pod sercami będzie

ja tez wczoraj pizze zjadłam - o jak mi smkowało
a dzis miałam straszny sen, że poroniłam. Mój mąż od razu stwierdził, że na pewno będzie odwrotnie...ale jednak lęki są, dlatego rozumiem was jak sie martwicie!
a mimo lęków rodzimy na wiosnę- wiec i niech wiosna w naszych sercach i pod sercami będzie

kurza twarz wiec musze kaloszki wdziac i zasowac na autobusik o 12 ...no ale tylko aby wszystko bylo ok.
Wczoraj dopiero wróciliśmy.
.
ale pocichutku to mówie żeby nie wróciło znowu.;-) Witam wszystkie nowe przyszłe mamuśki. Ostatnio liczyłam sobie mniej więcej kiedy dzidzia się urodzi to wyszło mi że 9 kwiecień.To chyba przed samą wielkanocą
tak właśnie wczoraj zrobiłam! a normalnie jestem totalnym nocnym markiem i mogę do nocy siedzieć