reklama

Kwiecień 2009

No prosze jak miło się zrobiło :-) Widze ze tematy kulinarne na tapecie:-)
Wszystkim zatem życzę smacznego! Ja wcinam ptasie mleczko waniliowe:)

Wróciłam ze szkoły rodzenia i to byly już ostatnie zajęcia. Dostałam wpis do karty ciaży, że ukończyłam szkołę i mogę rodzić z M. Jeszcze tylko 2 tygodnie przed terminem mamy pójść na tzw spychanie, czyli już ćwiczenie parcia do porodu.

Ma_dunia gratuluję udanej wizyty :)

ewelyn trzymaj sie, został Ci tylko jeden dzień i od soboty pełen relaks :)

reklama
klucha09 wlasnie mi przypomnialas, ze mam taka fasolke w sloiku zamelinowana:-D hi hi tylko dawno ja kupilam i musze date sprawdzic:zawstydzona/y:
skunkanka nio mi tez sosik najbardziej smakuje:tak:fasolki tez zjem, a mieso wygrzebuje i wrzucam mezusiowi do talerza:-D hi hi

A ja sie ucieszyłam że od 15 mam prawie 10 stron do nadrobienia, a tu taki chłód, brrr.... Grunt to sie nie przejmować :-).

Tym co miały wizytę gratuluje i cieszę się, ze maluchy rosną.

Pokusiłyście tą fasolką :tak:, kusicielki!!! ale u mnie dziś co innego było, zrobiłam po raz pierwszy schabowego a w środku ser żółty cały roztopiony, no mówię wam pyszności, tak mnie dziś natchnęło na coś innego, a ja jeszcze taka serowa panna, bez wędliny to bym przeżyła, ale bez serów to ciężko.... a i tak w ciąży musiałam pożegnać się z pleśniowymi :-(, no ale dla dzidziusia wszystko.
A i żebyście nie pomyślały że tego schabowego serowego samego jedliśmy z moim P., więc standardowo pure ziemniaczane i sałatka warzywna :-)

Miłego wieczorku, malutka to nie zapomnij napisać o tym sklepie, jak już go odwiedzisz ;-)

Jestem już po szkole rodzenia(moje pierwsze zajęcia):-)
Ogólnie to ja się spóźniłam, bo pierwsze zajęcia odbyły się 14stycznia i już były 3 spotkania, więc ja się zjawiłam w połowie. Dzisiaj uczyliśmy się oddychania w poszczególnych fazach porodu. Trwało to ok 1,5 godziny. Pani prowadząca bardzo miła
new_smile.gif
Na następnych mamy się dowiedzieć coś o połogu i ma przyjść jakiś pan ze sklepu Kowal i Syn - pewnie reklamować się, ponoć jakieś rabaty mamy mieć( nie wiem czy to prawda).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry