reklama

Kwiecień 2009

ja zgadzam sie ze szczesliwa:tak: taki zakaz powinien byc wprowadzony:-D hi hi same sie nakrecamy;-) choc wsumie jakis fajny pomysl na obadek tez tu mozna znalesc, zwlaszcza jak koncepcji w danym dniu nie ma;-)

reklama
Oj oj oj działo się jak mnie nie było oj działo, ale naszczęście już spokój

Chorutka nadal jestem, ciężko mi się uczyć, więc kiepsko widze te egzaminy.
Dla poprawy nastroju wzięłam gorącą kąpiel, maseczkę zrobiłam, oliwkę wtarłam w siebie i od razu mi lepiej...

Tyle naskrobałyście, nie mam sił tego dokładnie nadrobić, tak po łepkach tylko, więc nie pamiętam co komu, ale za to was pozdrawiam;-)

nadii i powiedz, od razu lepiej po takim dniu dla urody, co nie;-) dasz rade z egzaminami, jak tyle ciezarowek bedzie za Ciebie kciuki trzymac:-D

szczesliwa a co dobrego robisz na obiadek? jesli chodzi o ciacho chodzi za mna serniczek z brzoskwiniami, ale to jest troche stania w przygotowaniu, wiec lipa, moje szczescie z pieczeniem raczej na bakier;-) wiec pozostaja ciasteczka Fornetti:-p w ilosciach duuuuzych oczywiscie hehe

nadii1 ja mam dokładnie ten sam problem - grypa i egzaminy :baffled: w poniedziałek to po prostu była porażka, pisałam egzamin z gorączką i chyba nietrudno się domyślić jak mi poszło :baffled: starałam się leczyć domowymi sposobami, ale jak do kaszlu, kataru i gorączki doszedł ból ucha to dotarło do mnie, że cytryną, miodem i syropem z cebuli tego nie pokonam ;-) dziś byłam u lekarza, dostałam antybiotyk i może będzie lepiej :tak: trzymaj się i wracaj do zdrowia :-) no i powodzenia na końcówce sesji :tak:
zresztą wszystkim życzę dużo zdrówka i trzymam kciuki za studentki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry