witam:-)
ja mialam dzisiaj jechac na badania, ale troche mi sie zaspalo

w nocy spac nie moglam i obudzilam sie niedawno dopiero.. kurcze, ale my mamy z tym spaniem przerabane

jak mi ktos mowil na oczatku ciazy, ze pozniej sa klopoty ze spaniem to wierzyc nie chcialam

jutro bede musiala jechac na badania mpk, bo mezus idzie na 6 do pracy i nie bedzie mogl mnie zawiesc

dobrze, ze chodziaz mam mozliwosc zrobic badania w sobote, bo w poniedzialek wizyta i poszlabym na nia z niczym

nasz synus wczoraj to chyba jakies adhd zlapal

hi hi tak sie wiercil, krecil i boksowal, ze spac mi nie pozwalal;-) chyba ma coraz wiecej sily, bo niektore jego "ciosy" byly bolesne, zwlaszcza jak lezalam na boku.. nio ale jedna rzecz mnie zaniepokoila wsumie.. on sie ostatnio lubi wypinac i moj brzuch lapie wtedy przedziwne ksztalty.. wczoraj brzuszek byl wlasnie taki dziwny, tylko teraz niewiem czy to synus takie pzy lapal, ze sie pupka wypinal czy sam brzuch mi sie napiol

wsumie nic mnie nie bolalo, ani nic w tym style.. jakbym reki nie przylozyla do brzucha to pewnie nawet bym nie wiedziala.. dziewczynki, bo wiem ze niektore z was maja wlasnie problem z napinaniem, powiedzcie mi jakie uczucie temu towarzyszy

dziewczyna ktore ida dzisiaj do lekarza zycze powodzenia na wizytach i dobry wiesci

:-)
poki co zmykam na kawusie, a pozniej jade za tym wozkiem

zycze milego dnia wszystkim:-)