reklama

Kwiecień 2009

skoro zrobiło się kulinarnie to dorzucę coś od siebie ... 2 pajdy prawdziwego świeżego chleba na zakwasie z serkiem homo szczypiorkiem i zielonym ogórkiem:-p
pierwsza rzecz jaką od kilku dni zjadłam z prawdziwym smakiem

kamile85 - sylvia31 to była niktosia, a usuwanie postów to jej specjalność

reklama
Dziewczyny wpadłam sioe tylko pokazac i ide spac zaraz.Młody coś drugi dzien malo aktywny i zaczynam sie martwic...pani doktor mowila ze ma jeszcze dużo miejsca i ze z nim i ze mna wszystko wpożądku wiec to mnie troszke uspokaja bo byłam w poniedziałek.jak sie nic nie zmieni to w sobote mam spotkanie ze swoja polozna to sie zapytam co i jak.
Buziaki ogromne i miłego wieczorka.:-)

skoro zrobiło się kulinarnie to dorzucę coś od siebie ... 2 pajdy prawdziwego świeżego chleba na zakwasie z serkiem homo szczypiorkiem i zielonym ogórkiem:-p

o zesz Ty.... mniaaaaaaaaaaaaam!!!! ja tez chce!!!!:tak::tak::tak::tak:
aniu imienniczko moja trzymam kciuki!!!! wszystko bedzie ok!!!!

kamile85 - sylvia31 to była niktosia, a usuwanie postów to jej specjalność

Koga ja zajadam sie ostatnio serkiem topionym tym w pudeleczku np gołda, z ogrokiem kiszonym i chlebem orkiszowym mniam...

zmykamm spac jutro musze na kontrole z mlodym jechac oj ciezko bedzie przebic sie przez stolice...ech piatek...

a ktora z Was jest z Siedlec?

Hej! Właśnie dobrnęłam przez te wątki ...
Do tych niesmacznych nie będę się odnosić :szok: Niech umrą śmiercią naturalną.
Ja dziś z radości nachodzić się nie mogę. Kupiłam mężusiowi super sweter (po przecenie) ale świetny i ładnie mu w nim. :-)
Pojechaliśmy też Emilcią na szczepienie i bilans 5- latka. Wzrost i waga 50 centyl :tak:
Jutro rano idę zrobić stopień i zdać mocz, bo w ostatnim badaniu wykryto cukier - nie mam pojęcia co to znaczy, ale póki co się nie przejmuję :rofl2:
Co do kulinarii, to właśnie wpałaszowaliśmy pizzę samoróbkę :-p mniam ...
I znowu mam zgagę :zawstydzona/y:. Wy też tak macie?
evelyn_m - życzę jutro obfitego przelewu :-).
Do jutra laseczki. Pa

dwie kraseczki to piękna sprawa. niemartw sie w kwestii finansowej. kiedy z mężem zobaczyliśmy dwie kreseczki tez byliśmy szczęśliwi a zarazem przerażeni bo żadne z nas niepracowało. a dziś wszystko się ułożyło.mąż pracuje, nasz synek ma 2lata i całkiem nieźle sobie radzimy. pozdrawiam

Witajcie brzuchatki :-)
Poczytałam was troszkę i też jestem za wprowadzeniem zakazu rozmów o jedzeniu :-) Bo już czas spać a ja tu czytam o różnych smakowitościach i jeszcze mi się zachce
:-)
Dziewczyny nie ma co złością odpowiadać na złośliwość trzeba ignorować.

Buuu zgaga mnie męczy. Zawsze wieczorem nie dopada :crazy:
Dobranoc robaczki :-)

reklama
Zgage mam dzisiaj caly dzien...juz zadne wyprobowane metody nie dzialaja..wiec chromole i wlasnie zezarlam jakies czekoladowe kulki z Aldika polskiego, moj M zapowiada, ze je schowa, bo mam wzrok, jakbym je miala z opakowaniem zezrec hihi:-) Ide wiec w bety, slodkich snow Wam zyczac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry