reklama

Kwiecień 2009

siedlce, ciekawe po ile bilety stoja. nie zapraszaj bo nie wiesz na co mnie stac. ostatnio polecialam do londynu na bigos
moje kochanie wrocilo do domu wiec ja sie z wami zegnam moze jeszcze zajrze a jak nie to do jutra

reklama
z katarem troche lepiej, mam pytanko, wiecie czy mozna stosowac Olbas inhaler w ciazy? mam w domku ale nie jestem pewna czy moge...:confused:
A probowalas samego nawilzacza powietrza? my mamy taka wilgotnosc w mieszkaniu, ze nie mam szans na katar (odpukac);-)

Kainkas wiesz, ja strasznie nie lubie na lewym...na prawym uwielbialam, ale teraz Bejbis mi nie daje tak sobie pospac, bo nawet przez sen czuje, ze mi laduje w brzuszku, pewnie juz pozniej odruchowo sie odwracam na plecy albo na prawy, i chyba przez to jakies sny dziwne mam...

Klucha hihi odnosnie tego prezentu to super pomysl, przeciez za moment walentynki, mozna to wykorzystac;-)

Grrrrr na zgage mi nawet zupka chinska nie pomogla....no nic, przezyc, moze jutro bedzie lepiej;-) a moze kolacja pomoze?...dzisiaj poledwiczki a'la gyros, tzatziki i ryz, a co!

A probowalas samego nawilzacza powietrza? my mamy taka wilgotnosc w mieszkaniu, ze nie mam szans na katar (odpukac);-)
tutaj i tak jest dosc wilgotno, a za bardzo niestety byc nie moze, wystarczy ze poloze cos mokrego na kaloryferze do wyschniecia i za chwile mam cale okna zaparowane:-( a pozniej grzybek sie robi:wściekła/y: a ten katar jest tak uciazliwy, wszystko splywa mi do gardla i potem gardlo sie podraznia od tego:baffled: poszukam moze jeszcze jakis innych sposobow.....:hmm:

Witam dzielne i kochane dziewczynki!

jestem po ciężkim dniu pravy głowa mi pęka:baffled: i cholera nie dostałam wypłaty dzisiaj a w portwelu mam 4zł :baffled: normalnie jaja

widze że tu jakaś niezdrowa sytuacja jest na naszym forum:confused::confused: troszke mnie dziwi że sie przejmujecie jakimiś postami dzwnymi:confused: przecież takie mądre jesteście, niektóre z was tyle przeszło w tej ciąży i napewno macie większe problemy niż jakieś wysłuchiwanie beznadziejnych obraz na was temat:tak: zlejcie to wszystko dziewczynki niewarto naprawde :tak::tak:
hmmm może dziewczyna szuka jakiś spięć na słe a po wam to jak ją wszystkie oleja to da sobie spokuj a jak nie to niech spobie pisze co chce i co przecież same wiecie co jest prawdą i to jest najważniejsze;-) nie wkręcajcie sie nie potrzebnie ją może to bawić a wy sie dajecie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry