reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam was po obiadku i wypoczynku :-)
Oczywiście w trakcie pichcenia poparzyłam się 2 razy, ale taki mój urok ;-)

w niedziele mamy rocznice i idziemy na kolacje do chnskiej knajpy. prezent mam w brzuchu wiec niech inne wybije sobie z lebka.

hahaha, dobre, muszę to wykorzystać w walentynki

sylwia31 pisze:
Ale macie ubaw pustaki
Poczułam się urażona, może nie zrozumiałam treści tego postu, ale on zniknął i żadna z was tego już nie zobaczy :confused:

Co do forumowej kłótni - z doświadczenia wiem, że najlepszym sposobem na doprowadzenie do zgody, jest używanie komunikatów "JA", a nie "TY". Jeśli wam na zgodzie zależy, zastosujcie tę zasadę, a będzie znów miło :-)

Ma_Dunia nio to super, ze dzidzia ma sie dobrze:-) nio i ze sie dal podejrzec;-)
klucha09 nio nie watpie, ze bylo milo;-):-) hi hi tylko szkoda, ze na "efekty" trzeba czekac az 9 miesiecy, ktore sie ciagna w nieskonczonosc;-)
nio ja tego posta nie zdarzylam zobaczyc o ktorym pisala Kamile85, bo bylam z psami na polu akurat.. nio ale widze, ze jest tu wiecej osob, ktore lubia obrazac innych.. zwlaszcza tych, ktorych nawet nie znaja..

no ale ona juz jest guest na forum wiec chyba nie ma co rozpominac, zapomniec i wrzucic sympatyczna atmosfere jaka byla wczesniej.
a te 9 msc dluza sie oj dluza. nie moge sie doczekac kwietnia :)

dziewczyny poszlam gotowac fasolke po bretonsku, a tu normalnie jakas wichura:szok: mysle, ze wszyscy powinni dac na luz i porozmawiac np. o pogodzie;-) a co do fasolki to mi sie ugotowal taki garnek, ze chyba dla pulku wojska by starczylo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry