malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
klucha09 widzialam juz pare razy twoje bledy i jakos ani ci ich nie wypomnialam, ani cie nie obrazilam;-)bo jakos mi to nie sprawia problemu, ze ktos cos napisal z bledem;-) a z tym prezentem w brzusiu mnie rozbawilas
to raczej mega prezencik jest na ktorego bedzie musial jeszcze troszke poczekac
hi hi
~*SaaRaa*~ nio ja wlasnie tez sie zastanawiam na jakiej podstawie ona stwierdzila, ze puste jestesmy
to raczej mega prezencik jest na ktorego bedzie musial jeszcze troszke poczekac
hi hi ~*SaaRaa*~ nio ja wlasnie tez sie zastanawiam na jakiej podstawie ona stwierdzila, ze puste jestesmy

trzymajcie kciuki , pewnie dzisiaj też będę się przewracać z boku na bok do 2 w nocy... poza tym nie mogę spać na lewym bo, bo mnie biodro boli... i tak zawsze budzę się na plecach albo na prawym- chociaż próbuję, wg "zaleceń" męża się poświęcić... mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym dzidzi
pozdrawiam i życzę MIŁEGO WIECZORU
. Malutka weź się lepiej za naukę ortografii. A ty szczęśliwa skąd wiesz o zamkniętym - ciebie tam nie było.............
Kurczę – łezka w oku mi się zakręciła. Mój M też był bardzo mocno zdziwiony. Był to tak naprawdę nasz pierwszy kontakt z maluchem, oczwiście oprócz kopniaków które rozdziela mi regularnie. ;-) Pierwszy raz synek tak wyraźnie pokazał, że ma się dobrze.
Wykończenie wątku zamkniętego to było chyba za mało.