reklama

Kwiecień 2009

klucha09 widzialam juz pare razy twoje bledy i jakos ani ci ich nie wypomnialam, ani cie nie obrazilam;-)bo jakos mi to nie sprawia problemu, ze ktos cos napisal z bledem;-) a z tym prezentem w brzusiu mnie rozbawilas:tak: to raczej mega prezencik jest na ktorego bedzie musial jeszcze troszke poczekac:-D hi hi
~*SaaRaa*~ nio ja wlasnie tez sie zastanawiam na jakiej podstawie ona stwierdzila, ze puste jestesmy:confused:

reklama
Witajcie dziewczynki :) chyba nie warto wdawać w takie dyskusje i się stresować ;-) ja za to zaczynam się stresować jutrzejszym usg, mam nadzieję, że będzie wszystko ok (ostatnie usg miałam 12 tyg. temu):unsure: trzymajcie kciuki , pewnie dzisiaj też będę się przewracać z boku na bok do 2 w nocy... poza tym nie mogę spać na lewym bo, bo mnie biodro boli... i tak zawsze budzę się na plecach albo na prawym- chociaż próbuję, wg "zaleceń" męża się poświęcić... mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym dzidzi:))):sorry2: pozdrawiam i życzę MIŁEGO WIECZORU:rofl2:

Klucha nie pisz slow typu "ku***", bo ja raz tak napisalam, jak mnie Niktoska nawyzywala i teraz wg niej, przez to,ze raz "ku***" napisalam- jestem pustakiem.
Oszczedz sobie tego,bo i Ciebie zacznie zaraz wyzywac i dopisze Cie do swojej listy.. :| O tej :
Didi nie zamierzam kochana przejmować sie takimi pustakami jak Myfa( kakało), malutka ( wogule) czy Sara.

klucha09 widzialam juz pare razy twoje bledy i jakos ani ci ich nie wypomnialam, ani cie nie obrazilam;-)bo jakos mi to nie sprawia problemu, ze ktos cos napisal z bledem;-) a z tym prezentem w brzusiu mnie rozbawilas:tak: to raczej mega prezencik jest na ktorego bedzie musial jeszcze troszke poczekac:-D hi hi
~*SaaRaa*~ nio ja wlasnie tez sie zastanawiam na jakiej podstawie ona stwierdzila, ze puste jestesmy:confused:
ostatnio stwierdzil ze to jego prezent dla mnie a nie muj dla niego:tak:
a ostatnio sie przekomarzalismy i mi powiedzial ze jak mnie poznal to nosilam 36 rozmiar a teraz 40 i ze sie ze mna nie chajtnie jak nie wroce do poprzedniego a ja mu na to powiedzialam ze jak go poznalam to mial czekoladke(szesciopak jak kto woli) a teraz ma tluszczyk i co mam z nim zrobic??

Ależ wy macie porąbane w głowach:baffled:. Malutka weź się lepiej za naukę ortografii. A ty szczęśliwa skąd wiesz o zamkniętym - ciebie tam nie było.............

Didi nie zamierzam kochana przejmować sie takimi pustakami jak Myfa( kakało), malutka ( wogule) czy Sara.

posty te naruszają regulamin BB.

tak samo jak używanie wulgaryzmów.

Pozdrawiam

klucha ja mojemu mezusiowi juz drugi prezent w brzuchu nosze a co sie z tej milosci roztylam(jak sie poznalismy 36 po ciazy z J 46 teraz 40)........zato moj skarb schudl i to duzo przedtem byl piwny brzuszek a teraz kaloryfer powoli powstaje

szczesliwa oczywiscie,ze tak :)

Zdenerwowałam sie,jak sie dowiedzilam,ze ktos ( a raczej Niktoś ) wyzywa mnie bezpodstawnie...ale widze,ze nie warto sie przejmowac...bo nie tylko mi ublizyla.

Lece na szkole rodzenia, spotkac sie ze wszystkimi normalnymi przyszlymi mamami, wsrod ktorych nie ma osob pokroju...wiadomo kogo.

Milego wieczorku dziewczyny. nie dajmy sie zwariowac. :)

reklama
Cześć Kwietniówki. :-)

Ja już po wizycie.
Wszystko z synkiem w porządku, ktg w normie, rośnie zdrowo waży 1400-1500g i mierzy 40cm. Kawał chłopa mi rośnie. Ze mną też wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta, wyniki glukozy w normie. :tak:

No i najważniejsze: synek tym razem dał się obejrzeć. W 4D oglądaliśmy jego buzię, chyba spał z piąstką pod policzkiem i w pewnym momencie bardzo szeroko ziewnął, opił się przy tym i chyba nie był zadowolony. :-p Kurczę – łezka w oku mi się zakręciła. Mój M też był bardzo mocno zdziwiony. Był to tak naprawdę nasz pierwszy kontakt z maluchem, oczwiście oprócz kopniaków które rozdziela mi regularnie. ;-) Pierwszy raz synek tak wyraźnie pokazał, że ma się dobrze. :tak:

Z tej radości wstąpiłam do H&M i kupiłam: dwie bawełniane czapeczki, body z długim rękawem, biały dresik, dwie pary rampersów i super przeceniony kombinezon polarowy „niedźwiedź brunatny“ (futerko z uszami i ogonkiem w kolorze brązowym) na wyjście ze szpitala.

Nie dałam rady doczytać co dzisiaj naskrobałyście ale jedno rzuciło mi się w oczy.
Widzę, że Niktosiaaa znów się uaktywniła. :dry: Wykończenie wątku zamkniętego to było chyba za mało. :no:

Lecę szykować się do szkoły rodzenia.

Do jutra Dziewczyny. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry