reklama

Kwiecień 2009

patrzcie ile razy Gabi pisała, że ma w domu sajgon i pustki w lodówce ale dzielnie leży! takie mądre kobitki to podziwiam a nie -zdrowe "na rencie".

szczesliwa to ty niewiedzialas, ze u nas w polsce daja rente zdrowym ludzia??:-D hi hi a lekarze w ciazy na przeziebienie kaza lykac polopiryne:-D hi hi

ojjjj..nieladnie dziewczyny..niepiszcie tak..jesli niewiecie dlaczego jest na rencie...a z tego co wiem to nie z powdu suuper zdrowia...wiec niemozecie tak pisac.. to przykre

a w ogole co tu do jasnej cholery znowu se dzieje...byl spokoj i na nowo zaczyna byc niemilo ..:wściekła/y:

reklama
Ależ wy macie porąbane w głowach:baffled:. Malutka weź się lepiej za naukę ortografii. A ty szczęśliwa skąd wiesz o zamkniętym - ciebie tam nie było.............

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Didi nie zamierzam kochana przejmować sie takimi pustakami jak Myfa( kakało), malutka ( wogule) czy Sara.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, zanim od słowa do słowa zrobi się tu na watku podział i awantura chciałabym Wam podać jeden przykład do przemyślenia.

Kobieta bez nóg ( mogła je np stracić w wypadku samochodowym) może zajść w ciążę i tą ciaże przejść całkowicie zdrowo a bedzie na rencie.

i jedną rzecz do wzięcia sobie do serca.
BB z założenia miało być miejscem w którym kobiety na podobnym etapie życia mogą wymieniac się spostrzeżeniami ze swojej codzienności. Wspierać się, pomagać sobie, dyskutować o tym co je łączy a także co dzieli.
Różne podejscie do tej samej sprawy nie musi być od razu grosze. Jest po prostu inne bo ludzie są indywidualnościami.

Pozdrawiam

reklama
No tak jak sie nie ma do czego to i do ortografii można się przyczepić...Dlaczego nikt nigdy nie miał tutaj z tym problemu, mimo że pewnie niejednej z nas się jakiś byczek przytrafił...
Ale ja już gdzies czytałam tego typu zaczepki... i to chyba własnie na zamknietym zanim wątek został usunięty...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry