reklama

Kwiecień 2009

reklama
Sara rozumiem czemu opuscilas forum ale dopiero teraz wiem przez kogo, olej ta sytuacje w ciazy spokoj jest potrzebny:tak: szczesliwego rozwiazania widzeze to juz za niecale 9 tyg. u ciebie, powodzenia:-)

klucha09 a ja zgodze sie z toba;-) tylko wiesz jakos nie dam sobie po sobie jezdzic, bo zrobilam blad ortograficzny..

spujrz na moje posty i podziwiaj ilosc bykow stawianych przez moja osobe.:tak:
zaczac robic papu musze dla mojego kochania.
w niedziele mamy rocznice i idziemy na kolacje do chnskiej knajpy. prezent mam w brzuchu wiec niech inne wybije sobie z lebka.

Myfa tak można dbać jak ma się służących:tak: Ja ich nie mam:no: Nie powiem chyba dla M, że nie poprane, nie ma co jeść i bałagan bo dbam o szyjkę:-D

Kurczaki a ja w tej ciąży nie czułam jeszcze czkawki:no:

Mój organizm dobrze znosi ciąże. Nie mam problemów ze zdrowiem. Mój M pracuje- wychodzi o 7 wraca wieczorem. Utrzymuje mnie, dom, płaci rachunki. Przyjemnie mi jest jak wraca do domu i wcina obiadek ugotowany przeze mnie. Nigdy nie dał mi odczuć, że jestem jego służącą. Ty pewnie masz takie doświadczenia, skoro takie myśli Ci do głowy przychodzą. Dla mnie to przyjemność

Kochana Myfa mówi slangiem:-D

Aga tylko że nie pracuje, bo siedze na rencie:-) I jedynym moim obowiązkiem jest zajmowanie się domem. I ja to bbb lubię. Całą resztę ma na głowie mój M:tak:

To są moje posty z dzisiaj. Te które uważają, że są kłótliwe lub kogoś obrażają mają nierówno pod sufitem.
Sara wiesz ze nie można mieć 2 kont? Tylko prości ludzie ( pustaki) używają takich słów jak chu.. i kur...Ty ich użyłaś. Czyż nie?

Kochana Niktosiu, nie mam 2 kont...zmienilam tylko avatarek - to tak dla Twojej informacji.

Nie pisze juz tu kilka miesiacy...ale widac cos musialo Ci sie we mnie spodobac, ze po paru miesiacach o mnie wspominasz...wyzywajac mnie.

każdy ocenia według siebie i swoich chorych fantazji

klucha mi Twoje blędy nie przeszkadzaja patrzę na całość :-) a widzaiłyscie wątek poród na wesoło ile tam błędów? ale czytając smiałam się bo tamte słowa były od serca!

reklama
hej dziewczyny:)
ja juz po zakupach i po obiadku:-) zrobilam sobie paluszki rybne, ziemniaczki i mizerie, mniam mniam:-) poczytalam troche co namazalyscie i rzeczywiscie troche niemilo sie zrobilo:no: jesli chodzi o podzial obowiazkow to u mnie jest roznie, czesto ustalamy na poczatku dnia co kto ma do zrobienia na ten dzien i jest dobrze, teraz ja bede caly czas w domku wiec pewnie przejme troche wiecej obowiazkow, ale za to weekendy bede mogla poleniuchowac:-) a gdyby dzialo sie cos zlego z dzieckiem to moj M nie pozwolilby mi na sprzatanie, pranie, gotowanie....jeszcze bym dostala ochrzan ze nie dbam o siebie:tak:
z katarem troche lepiej, mam pytanko, wiecie czy mozna stosowac Olbas inhaler w ciazy? mam w domku ale nie jestem pewna czy moge...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry