reklama

Kwiecień 2009

klucha jesli mozna spytac to czemu?czyzby umowa tylko na okres ciazy i macierzynskiego?
moja znjoma tak mila byla dwarazy w ciazy i zakazdym razem zalatwialasobie taka umowe i nikt sie nieczepil, nawet jednej kontroli niemiala,

Ostatnia edycja:
reklama
kochana nie bede sie z Toba wdawac w dyskusje ale Ty powinnas miec juz przewartowsciowane co wazniejsze wkoncu juz masz przykre doswiadczenia z ciaza....
a wtedy sprzatanie, pranie nie wazne ... wazne dziecko ...no ale chyba o tym juz wiesz ....
ale jesli jestes sluzaca meza no to sorry....

Mój organizm dobrze znosi ciąże. Nie mam problemów ze zdrowiem. Mój M pracuje- wychodzi o 7 wraca wieczorem. Utrzymuje mnie, dom, płaci rachunki. Przyjemnie mi jest jak wraca do domu i wcina obiadek ugotowany przeze mnie. Nigdy nie dał mi odczuć, że jestem jego służącą. Ty pewnie masz takie doświadczenia, skoro takie myśli Ci do głowy przychodzą. Dla mnie to przyjemność

ja sobie robilam to jak dostalam uczulenia wysypkim malej jak skora swedzi...geostaza jakos tak nazywa sie ta choroba chyba w ciazy....mlode moze uciskac watrobe i moga wystepowac rozne dziowne rzeczy, jesli lekarz Ci to zlecil to uwazam ze dobry lekarz....nie kazdy zwraca na to uwage a to bardzo wazne badanie...a choroba znika zaraz po porodzie...

Dzięki... teraz już rozumiem, nie mialam o tym zielonego pojęcia.

No nic ja też uciekam... na szczęście tylko do sklepu. Strasznie dużo z was zapowiada, że się nie będzie odzywało przez jakiś czas... Spokojnego i zdrowego wypoczywania dziewczyny.

hej dziewczynki:) a My juz po szybkim obiadku- makaronik Lubelli pełne ziarno z serkiem białym i podsmażanym boczusiem :)) taką miałam ochotę... i teraz leżymy i odpoczywamy... tzn. ja leżę a Mała się wierci i ma czkawkę ( już drugi raz dzisiaj- denerwują mnie te czkawki wrrrrr!!!!). Faktycznie sporo osób będzie odpoczywało od klawiatury :):)

reklama
hej dziewczynki:) a My juz po szybkim obiadku- makaronik Lubelli pełne ziarno z serkiem białym i podsmażanym boczusiem :)) taką miałam ochotę... i teraz leżymy i odpoczywamy... tzn. ja leżę a Mała się wierci i ma czkawkę ( już drugi raz dzisiaj- denerwują mnie te czkawki wrrrrr!!!!). Faktycznie sporo osób będzie odpoczywało od klawiatury :):)

Kurczaki a ja w tej ciąży nie czułam jeszcze czkawki:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry