reklama

Kwiecień 2009

reklama
Myfa tak można dbać jak ma się służących:tak: Ja ich nie mam:no: Nie powiem chyba dla M, że nie poprane, nie ma co jeść i bałagan bo dbam o szyjkę:-D

kochana nie bede sie z Toba wdawac w dyskusje ale Ty powinnas miec juz przewartowsciowane co wazniejsze wkoncu juz masz przykre doswiadczenia z ciaza....
a wtedy sprzatanie, pranie nie wazne ... wazne dziecko ...no ale chyba o tym juz wiesz ....
ale jesli jestes sluzaca meza no to sorry....

Czesc Laseczki:-) szaro, buro i ponuro..tia, 6 tyg dodatkowe byloby super, ale to przy kolejnym bejbisie mozna pomyslec, a teraz modlic sie tylko, zeby jednak dodatkowy urlop nie byl potrzebny...oby Bejbiski byly zdrowe;-)

Margaret
mam podobny plan, z tym ze planuje w ogole zmienic prace i zatrudnic sie tylko na pol etatu poki co. Jestem na zwolnieniu od listopada '07, wiec moze byc ciezko tak czy tak.

Fenoterol biore prawie od tygodnia, do tego detraex i clexane i wole nie myslec o wplywie lekow na Bejbisa...

Trzymajcie sie z tymi dzikusami (mam na mysli Waszych M), damy rade:blink:

hey kobitki!

witam nadal z wyrka ale juz cosraz lepiej! więc i mi dobrze...rano była przyjaciółkia upiekła mi nalesniki-miłe to takie zwykłe dary serca od ludzi których kochamy

myfa, margaret :-)

nenius super jak wizyta udana i same dobre wiesci! ciesze sie razem z Tobą:-)

Witajnie dziewczynki!
Ja wczoraj dzień mialam w rozjazdach i nie zajżałam na BB. Zaraz idę gotować krupnik, który mi teściówka zleciła, nie wiem, co z tego będzie, najlepsza kuchara to ze mnie nie jest.
Miałam wszoraj znów koszmarną przypadłość, jak to się mówi, jak nie urok to ..., kuło mnie w żołądku a reszta szczegółów nie do opisywania :baffled:

Witam dwupaki :)

Zaczynacie już kupować wózki ? Jakie macie swoje typy ?? No bo ja ostatnio oglądałam tako jumper i powiem Wam że jak dla mnie rewelka tylko jeden minus brak kosza na zakupy, a kosz taki posiada jet baby active i wygląd ma identyczny :) No i między tymi dwoma się zastanawiam no ale kupować będę dopiero pod koniec marca więc może i typy się jeszcze zmienią :)

Zimka, Firma Tako jest u mnie w mieście, i byłam w sklepie producenta i tak jumper ma kosz na zakupy. Wogóle to można wybrać, czy to ma byc taki zwykły czy w formie plecaczka (choć nie wiem, czy w modelu jumper też). Mój typ to właściwie prototyp, który stoi już do oglądania, i jest możliwość zamówienia - Tako na bazie jumpera, tylko ma 4 duże pompowane koła na felach :-D Cena 1160 z fotelikiem samochodowym, torb, folia przeciwdeszczową, oslonką na nóżki, spacerówką oczywiście + 30zł parasolka :-)
Odsyłam na stronkę:
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe...

jedziemy dziś do Gorzowa, idę zrobić paznokcie, będę też robić wywiad o porodówce, no mam też wizytę u okulisty odnośnie CC (jestem krótkowidzem i zawsze miałam zakaz ćwiczeń wysiłkowych typu siłownia, aerobic, więc chcę to wyjaśnić)

Na szkole rodzenia ginekolog mowil, że od -6 zawsze robią cesarkę, bo jest za duże ryzyko pogorszenia wzroku. Myślę, ze z mniejszą wadą można pertraktowć, choć w samym szpitalu (bynajmniej w moim) zawsze robą konsultację ze swoim okulistą.

Miłego dzinka, ja się kuruję miętką i leżeniem, bo żołądek nadal nie chce współpracować... :baffled:

Na szkole rodzenia ginekolog mowil, że od -6 zawsze robią cesarkę, bo jest za duże ryzyko pogorszenia wzroku. Myślę, ze z mniejszą wadą można pertraktowć, choć w samym szpitalu (bynajmniej w moim) zawsze robą konsultację ze swoim okulistą.

Miłego dzinka, ja się kuruję miętką i leżeniem, bo żołądek nadal nie chce współpracować... :baffled:

A u nas mówili, że już od -4 powinno być CC, pewnie co szpital to inna praktyka...

Kuruj się kuruj bidulko. Współczuję, bo wiem co to znaczy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry