reklama

Kwiecień 2009

reklama
No to ja się może przywitam bo co ostatnio chciałam coś napisać to mnie wywalało. Strasznie dużo do nadrobienia od wczoraj. Cieszę się że na wizytach wszystko ok i dzieciaczki ślicznie rosną. Mój coś ostatnio strasznie aktywny więc mam wesoło jedno się dobija od środka a Gabi od zewnątrz po mamie skacze:-) W końcu wyzdrowiałyśmy bo już miałam dość. Wszystkim chorym życzę zdrówka.
Buźka

Hejka Kochane, ja dziś nieprzytomna jestem, spałam 2 godziny w nocy od 3 do 5.
Niewiem już co mam robić z tym spaniem, wykańcza mnie to. Mam parę spraw do pozałatwiania na mieście i aż się boję do samochodu wsiadać bo moje reakcje mogą być opóźnione w dzisiejszym stanie, a po południu jeszcze wywiadówka u córki w szkole, no nic może jakoś przeżyję.

Miłego dnia

:tak:
mlody moj ulozony jest glowkowo dlatego tak czuje go nisko czasem, w pierwszej ciazy nie moglam tego czuc bo Hubert ulozony byl miednicowo caly czas...
termin porodu na 26 marca mam teraz wg usg mlode wazy 1753 g w 31 tyg ciazy.... hmmm chyba duzo co? Hubert urodzil sie z waga 4180g a w tym samym wieku plodowym mial 1680 g

Gratuluje dorodnego dzidziusia:tak::tak: Widac , że sie zdrowo rozwija:tak: Pierwszy synek tez urodził Ci sie spory:tak:
A co do wagi porównawczej to dzieci w roznym wieku plodowym roznie przybieraja na wadze i nie zawsze jest powiedziane , że jak 2 synek w 31 tc mial wiecej to sie urodzi większy:-) Ale przeważnie co dziecko to sie cięższe rodzi:tak:

niewszedzie sa ferie, u mnie jeszcze niema.
gosiaczek to uwazaj na siebie:tak:
kamile wiem co przechodzisz bo ja mam tak dzisiaj od rana:-(
szczesliwa fajnie masz, mi mezus dzis obiecal jakies niezdrowe jedzonko tylko niewiem czy sam zrobi czy kupi:-)

siedze z cora i ogladamy bajki na dvd i wcinamy marchewke, dzisiaj chyba pierogi mrozone na obiad bo niemam sily sie zabrac za cokolwiek, w domu posprzatane(bo mezus sprzatal wczoraj popoludniu) tylko musialam zamywarke zapakowac:-) najchetniej bym sie polozyla tylko co z mala dzis niemam dokogo jej zaprowadzic wiec poloze sie jak T wroci z pracy a naraziew chyba kawe sobie zrobie:-)

Hej:-p
ja niedawno wstalam, i znow jakies chorobsko mnie bierze:wściekła/y: wczoraj katar dzis jeszcze gardlo dochodzi:-( juz mnie to wkurzac zaczyna......
dzidzia sie w koncu zaczela ruszac, kamien mi z serca spadl:tak:
musze jeszcze dzisiaj skoczyc po pieniazki do bankomatu, i po cos na obiadek:tak: dzisiaj mam ochote na jakas rybke, ale jeszcze zobaczymy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry