Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesli chodzi o macierzynski to wstawiam plik z nowa ustawa, tam jest mowa o 20tyg i 6tyg dodatkowych juz sie dowiadywalam ze te dodatkowe to dla wszystkich tylko wczesniej wnioset trzeba skladac.
a 6 tyg wiecej robi wielka roznice:-)

:-)
:-)tak to jest ta ustawa ktora weszla od 1 stycznia, i te dodatkowe 6 tyg na wniosek tez weszlo teraz, meza siostra siedzi w takich rzeczach i mi to potwierdziła.
zreszta poco w ustawie pisali by rzeczy ktore jeszcze nieweszly
ja tez napoczatku niewierzylam zabardzo w to dlatego ustawe sobie sciagnelam, tak wiec sie niemarte, zreszta dla pewnosci sobie poczytaj plik na samym poczatku jest to uwzglednione:-)
6 dodatkowych tygodni to byłby czad !!! Zaraz biorę się do szukania, tylko dzis jakiś wolny net, ale spróbuję.witajcie dziewuszki!
ja też dołączam do tych które znikają z forum - na szczęscie tylko do niedzieli
jedziemy dziś do Gorzowa, idę zrobić paznokcie, będę też robić wywiad o porodówce, no mam też wizytę u okulisty odnośnie CC (jestem krótkowidzem i zawsze miałam zakaz ćwiczeń wysiłkowych typu siłownia, aerobic, więc chcę to wyjaśnić)
dzis rano dostalam opieprz za brak obkladu na kanapki - specjalnie nic nie kupowałam bo wiedziałam ze wyjeżdzamy i jajka jeszcze były na śniadanie, ale byl prawie dramat bo 'wyboru nie było'.
zabieram ze sobą najnowszy kodeks pracy - kupiłam niedawno jak z rzeczpospolitą dawali - poszukam info o tych dodatkowych 6 tygodniach
ściskam Was gorąco
kurujcie się i dbajcie o Wasze szyjki

A jak się o nie dba????????????