Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tlumacze sobie, ze to w ramach przeproszenia, tak dla poprawienia nastroju
hi hi
dzis tlumaczyl sie tym, ze spal i nawet nie pamietal tego, ze kazal mi wyschnac i isc samej
hi hi inna sprawa, ze jak go pare razy juz budzilam to nasluchalam sie pare dziwnych rzeczy;-) ostatnio na przyklad zaczal mowic cos, ze powinnismy psa zapisac do gazety prawnej, zeby problemow pozniej z nim nie bylo
hi hi jak go pozniej zapytalam o co chodzi to zrobil oczy jak 5 zlotowki i stwierdzil, ze go wkrecam w cos
hi hi
:-) bedziemy czekac na ciebie:-) nio a w czasie nieobecnosci zycze ci duzo zdrowka, zero zmartwien i oczywiscie uwazaj na siebie
na basenik chodze na witosa :-)
a co do basenów dla maluszków, to wiem że był na mleczaku ale zlikwidowali
ale na tym gdzie ja chodzę to widziałam mamę z brzdącem w pieluchach, wiec chyba też tam małą moją zaciągnę... z tym ze będe musiala poczekac az troche podrosnie, bo maluszka w chlor strach pchac..
szkoda ze zlikwidowali na mleczaku
achaaa... na starosielcach jest taki basen z woda ozonowana czy jaka tam...moze tam sporobowac ? :-)
wracaj do PL, bedzie z kim chodzic![]()
) co jest trujący dla ludzi. No a przecież te 30 cm to w sam raz na wysokości twarzy maluszka. I ze lepiej chodzić na ozonowane lub jodowane. piękny siusiak :-)Oto zdjęcie siusiaka :-)

porażka wyglądam ja nieszczeście
już mi uczniowie powiedzieli że coś dzisiaj źle wyglądam
i też tak sie czuje, zobacze jak przyjdzie koleżanka do pracy to może ja pójde jak dalej tak sie bede czuć

Oto zdjęcie siusiaka :-)
jesli chodzi o macierzynski to wstawiam plik z nowa ustawa, tam jest mowa o 20tyg i 6tyg dodatkowych juz sie dowiadywalam ze te dodatkowe to dla wszystkich tylko wczesniej wnioset trzeba skladac.
a 6 tyg wiecej robi wielka roznice:-)

...