reklama

Kwiecień 2009

reklama
nio a ja melduje, ze mojemu mezusiowi juz sie odmienilo;-) byl po barszczyk i kupil mi przepyszna francuska drozdzowe z czekolada i jogurcik:tak: tlumacze sobie, ze to w ramach przeproszenia, tak dla poprawienia nastroju:-D hi hi
niewiem co dzisiaj w niego wstapilo, ale zawsze idzie do sklepu jak mi sie zachce czegos:tak: dzis tlumaczyl sie tym, ze spal i nawet nie pamietal tego, ze kazal mi wyschnac i isc samej:-D hi hi inna sprawa, ze jak go pare razy juz budzilam to nasluchalam sie pare dziwnych rzeczy;-) ostatnio na przyklad zaczal mowic cos, ze powinnismy psa zapisac do gazety prawnej, zeby problemow pozniej z nim nie bylo:-D hi hi jak go pozniej zapytalam o co chodzi to zrobil oczy jak 5 zlotowki i stwierdzil, ze go wkrecam w cos:-D hi hi
bluebell to wracaj do nas szybciutko:tak::-) bedziemy czekac na ciebie:-) nio a w czasie nieobecnosci zycze ci duzo zdrowka, zero zmartwien i oczywiscie uwazaj na siebie:tak:

Doczytałam was brzuchatki :-)
W PL jakaś epidemija grypowa jest. Ja na świeta swoje tez przeszłam i mam nadzije ze w tej ciazy już mnie nic nie złapie.
A u mnie wiosna :-) +13 atopni sloneczko, ptaszki śpiewające i trawka zielona. Zaraz drzewka się zaielenią i może jakoś ładniej bedzie. :-)

na basenik chodze na witosa :-)
a co do basenów dla maluszków, to wiem że był na mleczaku ale zlikwidowali :wściekła/y:
ale na tym gdzie ja chodzę to widziałam mamę z brzdącem w pieluchach, wiec chyba też tam małą moją zaciągnę... z tym ze będe musiala poczekac az troche podrosnie, bo maluszka w chlor strach pchac..
szkoda ze zlikwidowali na mleczaku

achaaa... na starosielcach jest taki basen z woda ozonowana czy jaka tam...moze tam sporobowac ? :-)
wracaj do PL, bedzie z kim chodzic :-D

Może kiedyś wrócę na dłużej. Ale jak na razie to tylko urlopy z rodzinka w PL przewiduje.
Ale to na zwykły basen tak kobieta z brzdącem szła? To woda za zimna będzie nie ?
Ja jakoś boje się chlorowanych dla niemowląt, bo kiedyś czytałam ze jak to wodę podgrzeją dla maluszków to pod wpływem większej temperatury, 30cm nad taflą wody unosi się jakiś związek chemiczny ( chloru i tlenu- ale jakiś tlenek, podtlenek no nie wiem co :zawstydzona/y:) co jest trujący dla ludzi. No a przecież te 30 cm to w sam raz na wysokości twarzy maluszka. I ze lepiej chodzić na ozonowane lub jodowane.

Oto zdjęcie siusiaka :-)
piękny siusiak :-)

Życze wszystkim chorowitkom zdrowia i tym co nie bedą mialy internetu szybkiego powtórnego zalogowania :-)

Bluebell no to szybciutko neta zakladaj, musisz zdac relacje z mieszkania w wymarzonym miejcu;-)

My z M po seansie Zycia ktorego nie bylo, mozemy udac sie na spoczynek;-) do poczytania jutro, a wszystkim rannym ptaszkom od razu mowie dzien dobry :-)

witam kochane mamusie

ja już w pracy siedze i jestem padnięta głowa mi pęka nic sie nie wyspałam skurcze mnie nóg łapały w nocy:baffled::baffled: porażka wyglądam ja nieszczeście:baffled: już mi uczniowie powiedzieli że coś dzisiaj źle wyglądam:confused::dry: i też tak sie czuje, zobacze jak przyjdzie koleżanka do pracy to może ja pójde jak dalej tak sie bede czuć:baffled::baffled:

unas biało i zimno hmmm zaczynam kaszleć i mam katar delikatny i mam nadzieje że na tym sie zakończy

miłego dnia życze i wracjcie do zdrowia

Ostatnia edycja:
Gabi milego odpoczynku u rodzicow, napewno bedzie Ci lzej:tak:

Oto zdjęcie siusiaka :-)

super zdjecie tylko gratulowac

jesli chodzi o macierzynski to wstawiam plik z nowa ustawa, tam jest mowa o 20tyg i 6tyg dodatkowych juz sie dowiadywalam ze te dodatkowe to dla wszystkich tylko wczesniej wnioset trzeba skladac.
a 6 tyg wiecej robi wielka roznice:-)

Załączniki

• um.pdf
    um.pdf
    254,6 KB · Wyświetleń: 72
u mnie dzien raczej ladnie sie zapowiada jest cieplo, mrozu ani deszczu niewidac, moze nawet pojde z J pozniej do parku, zreszta zobacze jak sie bede czula w dzien jest znosnie ale przychodzi wieczor a ja padam, wszystko mnie boli, zaczynaja sie skurcze, brzuch twardnieje a maly jeszcze popisowke daje, wczoraj padlam nawet niewiem o ktorej usnelam ale tak sie fatalnie czulam...dobra niebede wam smucic.
milego dzionka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry