Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moze pizze zamowimy w ramach poprawiania stosunkow
hi hi choc wsumie kusza mnie tez krokieciki, ktore mamy w lodowce, ale barszczyku nie ma
nio nic zaraz pokombinuje jak by tu mezusia po barszyk wyslac, a pizza moze na kolacje:-) a co mi tam
wsumie od rana jakos apetytu nie bylo, tylko raczej nerwowka
ja sie zastanawiam jak ja wroce do pracy, bo od sierpnia juz sie w domu zasiedzialam i nie wyobrazam sobie teraz wstawac z przymusu o 5 rano
teraz sie budze rano, ale z wlasnej woli, a do pracy zawsze mi bylo ciezko wstac

gin mi dzisiaj cisnienie zmierzyl i sam sie zdziwil 106/66 i tetno 106, sam stwierdzil ze przy nastepnym usg sprawdzimy, czy rogi jakies nie rosna;-)
obudzilam mezusia i mowie mu, ze glodna jestem i ze by sie przydalo, zeby po barszczyk czerwony poszedl do sklepu i ze ja bym poszla, ale po kapieli jestem i niechce sie przeziebic, a on na to mi powiedzial, ze nic nie szkodzi, mozemy poczekac az wyschne i poszedl spac dalej
kurde az mi sie jesc odechcialo
nio i z ocieplania stosunkow dupa bedzieobudzilam mezusia i mowie mu, ze glodna jestem i ze by sie przydalo, zeby po barszczyk czerwony poszedl do sklepu i ze ja bym poszla, ale po kapieli jestem i niechce sie przeziebic, a on na to mi powiedzial, ze nic nie szkodzi, mozemy poczekac az wyschne i poszedl spac dalej
kurde az mi sie jesc odechcialo
![]()

co chwila sie ze mna sprzecza o pierdoly, a jak walnie tekstem takim jak dzisiaj to mnie na kolana powala odrazu
niewiem czy to z nim cos nie tak, czy ja mam swoje humory, ale mam nadzieje, ze to szybko sie skonczy..