reklama

Kwiecień 2009

reklama
W temacie macierzynskich - jak to mowie co drugi glupi ma szczescie - w moim przypadku macierzynski plus zalegly urlop z dwoch lat:-) jobla malego juz dostaje w domu, bo siedze na L4 i swiadczeniu rehab. od listopada 2007, ale coz, jak sie ma kolana w wieku 80 lat, to sie tak konczy. Dobrze ze powyzej kolan mieszcze sie w normie 31 lat:-)

Chorowitki biedulki kurowac sie, Gabi faktycznie, troche wyluzujesz, a poza tym zawszec to razniej:tak:

Malutka Ty sie nic nie stresuj, nam teraz wszystko wolno:-) tylko im trzeba opata do lba do wlozyc;-)

kurde tez mamy zdjecie siusiaka, ale skanera to juz nie mamy:-(

nio i ja juz po kapieli;-):-) swiezutka, pachnaca i zadowolona przede wszystkim:tak:
teraz mam ochote na cos dobrego do jedzenia:tak: moze pizze zamowimy w ramach poprawiania stosunkow:-D hi hi choc wsumie kusza mnie tez krokieciki, ktore mamy w lodowce, ale barszczyku nie ma:zawstydzona/y: nio nic zaraz pokombinuje jak by tu mezusia po barszyk wyslac, a pizza moze na kolacje:-) a co mi tam:tak: wsumie od rana jakos apetytu nie bylo, tylko raczej nerwowka:sorry2:
skunkanka nio to faktycznie bedziesz miala przedluzony maciezynski:tak: ja sie zastanawiam jak ja wroce do pracy, bo od sierpnia juz sie w domu zasiedzialam i nie wyobrazam sobie teraz wstawac z przymusu o 5 rano:baffled: teraz sie budze rano, ale z wlasnej woli, a do pracy zawsze mi bylo ciezko wstac:zawstydzona/y:

rozpusta malutka rozpusta z ta pizza. ja lece do pracy wiec zajrze jutro jak zwykle popoludniu do was i bede nadrabiac zaleglosci :)
milego wieczorku zycze wszystkim kwietnioweczkom

klucha milej pracki:-)

malutka nie mow do mnie o pizzy, ja mam dzisiaj w planie kielbase w plasterkach z patelni, uduszona z pomidorami z przyprawa do grilla hehe;-) i chlebek z maselkiem ziolowym:tak:

aaaa zapomnialam Wam napisac - mnie jakis maly szatan w brzuszku rosnie:tak: gin mi dzisiaj cisnienie zmierzyl i sam sie zdziwil 106/66 i tetno 106, sam stwierdzil ze przy nastepnym usg sprawdzimy, czy rogi jakies nie rosna;-)

Malutka moze i przedluzony, ale ciezko mi bylo sie przestawic na L4, pracowalam po 60 h tygodniowo, lacznie z nockami i dyzurami po 12 h, rowniez w soboty i niedziele, wiec jak juz moglam pospac, to spalam do 13;-) teraz nadrabiam na zapas, bo spodziewam sie, ze od kwietnia bede raczej na rzesach sie poruszac:-)

nio i z ocieplania stosunkow dupa bedzie:wściekła/y: obudzilam mezusia i mowie mu, ze glodna jestem i ze by sie przydalo, zeby po barszczyk czerwony poszedl do sklepu i ze ja bym poszla, ale po kapieli jestem i niechce sie przeziebic, a on na to mi powiedzial, ze nic nie szkodzi, mozemy poczekac az wyschne i poszedl spac dalej:wściekła/y: kurde az mi sie jesc odechcialo:dry:

nio i z ocieplania stosunkow dupa bedzie:wściekła/y: obudzilam mezusia i mowie mu, ze glodna jestem i ze by sie przydalo, zeby po barszczyk czerwony poszedl do sklepu i ze ja bym poszla, ale po kapieli jestem i niechce sie przeziebic, a on na to mi powiedzial, ze nic nie szkodzi, mozemy poczekac az wyschne i poszedl spac dalej:wściekła/y: kurde az mi sie jesc odechcialo:dry:

oj malutka nie denerwuj się, chłop to chłop, brak wyczucia... Aż czasami ręce opadają:crazy:

ja niewiem co w niego wstapilo ostatnio:confused::wściekła/y: co chwila sie ze mna sprzecza o pierdoly, a jak walnie tekstem takim jak dzisiaj to mnie na kolana powala odrazu:dry:niewiem czy to z nim cos nie tak, czy ja mam swoje humory, ale mam nadzieje, ze to szybko sie skonczy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry