Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szwedka wiem,tak tylko dla jaj z ta samodzielnoscia napisalam.A to dlatego ze ja sobie po prostu nie moge wyobrazic ze to male w brzuchu bedzie sie kiedykolwiek do mnie usmiechac,zacznie chodzic,jesc z talerzyka...kosmos
czas z dziećmi duuużo szybciej płynie ;-) moja dopiero taki malec była 2850g ważyła kruszynka a teraz ma 3 lata i na kompie potrafi już nieźla dawać czadu 
ide poprawiac stosunki z mezusiem;-) moze mnie przeprosi;-)
udało się? przeprosił 
hi hi jesli chodzi o stosunki z mezusiem i jego przeproszenie mnie to na slowo "przepraszam" sie nie doczekalam
nio, ale coz, moze go na refleksje wezmie jak mnie w domu nie bedzie i dojdzie do wniosku, ze rano mialam racje
stosunki z zimnych zrobily sie cieplejsze, ale trudno bylo, zeby odrazu byly gorace, bo on siedzi w lazience i cos grzebie kolo tego piecyka
jego chyba najbardziej ruszylo rano jak mu powiedzialam, ze chce sie wkoncu wykompac, a on jak lubi smierdziec to jego sprawa
hi hi moj tata stwierdzil, ze zabardzo pojechalam, nio ale coz, w ciazy jestem i mam prawo miec takie nastroje;-)