reklama

Kwiecień 2009

czesc kobitki!

ja wstalam jakies 20 min temu i z niedowierzaniem patrzylam na zegarek, w nocy bylo mi gorąco, 2 razy wstawalam na siku

pierwszy raz wstałam po 6, jak zwykle żeby zrobić sniadanie bo M. do pracy, i drugi raz zasnelam jak kamien, teraz jestem jakaś nieprzytomna

ide wyjąć jakieś mięcho na obiad bo nie zdąży się rozmrozić, no i jeszcze gary do pozmywania, brrr

miłego dnia, u mnie ślicznie świeci słoneczko!
powodzenia na dzisiejszych wizytach
no i kurujcie się kochane

reklama
skunkanka właśnie akurat tantum verde sobie zakupiłam i to w sprayu, oprócz tego cholinex syrop z cebuli zrobiłam i na noc czosnek miód i mleko.......... mam nadzieję, że nic z tego się nie rozwinie

Zimka yyyyyy no ja Cie podziwiam za ten syrop z cebuli....chocby nie wiem co, nie dalabym rady tego przelknac;-) mnie jeszcze gin polecil z syropkow calcium dla dzieci, albo stodal, a profilaktycznie biore sobie dwa razy w tyg oscillococcinum i odpukuje w niemalowane, ale/...;-)

Poprawilam sobie humorek troszke - prysznic, umylam wloski, wydepilowalam nozki, za chwile sciagam maseczke i dzien dla urody uwazam za zakonczony sukcesem:-) do pelni szczescia brakuje mi teraz tylko kotletow mielonych, buraczkow i ziemniaczkow, ale nie mam co liczyc, dzisiaj rybke zapodam sobie albo ementaler panierowany. A na jutro kupie skladniki na mielone, i tak jade do gina;-) niestety, gabinet ma nie tylko w okolicy spozywczaka, ale i sklepu dla bejbiskow...wejde, smaka sobie zrobie, do wyplaty dwa dni, a najpierw prad trza zaplacic:-(

no w koncu was doczytalam rzeczywiscie w nocy jak nietoperze i sowy jestescie aktywne :)
ja rano dostalam paczuszke od mamy i wiem co juz mam a czego nie i co moge zaczac kupowac :)
przyslala mi bodziaki na dlugi rekaw bo tu nigdzie nie widzialam, pieluchy tetrowe no i nie obylo sie bez sliwek w czekoladzie, jak ja je kocham.

powodzenia tym ktore ida na wizyty.

jak u mnie ladnie swieci sloneczko pujde wiec na spacer i zaniesc wniosek o przyznanie macierzynskiego

zimka kup sobie oscillococcinum bdb cała reszta co masz super od tantum verde i cholinex-choc powiem ci że cholinki są lepsze więcej witaminek i bardziej pomagają

frezja wiem jak to jest łapac doła mi tez za super nie jest teraz lezec w łóżku sama ani sie do kogo odezwac ani co....ech...plus taki, że takie nastroje szybko mijają...

Bluebel pzreprowadzka chyba pzrez chorobe cos mnie omineło...ale sie ciesze!i uwazaj na siebie...nie dzwigaj!ja ostatnio troche sie pzreciążyłam i zobacz szyjka i musze kisic w chacie...więc uważaj!

malutka widzę u ciebie też przeprowadzka-no kilka dni człowiek nie wszedł na forum aby nadrobic zaległosci a tu takie zmiany!

Hej,uff doczytałam Was.
Ale poodpisywać nie mam siły:zawstydzona/y:
Trudno mi sobie wyobrazić,że narzekacie na pozycje do spania.Mi dzisiaj stuka 12 tyg. leżenia,95 % z tego na lewym boku,non stop nie tylko w nocy:dry:
Więc proszę nie narzekać;-)
Z tym bokiem,to nie chodzi o Was,tylko o dopływ krwi do łożyska.
Dobrych nastrojów życzę.
Ja jutro chyba przeprowadzam się z leżeniem do rodziców.Nie wiem czy uda mi się tam necik podłączyć,może mnie jakiś czas nie być.
Takze korzystam z okazji i lece na allegro.
Na razie.pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry