reklama

Kwiecień 2009

Dzień dobry kwietnóweczki :-)
i mnie rozłożyło choróbsko :baffled: sama już tego diabelstwa nie zwalczę, więc jutro lekarz :baffled: a tak dzielnie się trzymałam do tej pory uhh...

Spojrzałam właśnie na suwaczek i się przeraziłam ;-) zostało 9 tygodni?? :szok: toż ja z niczym nie zdążę :laugh2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
siedze i odpoczywam maz zabronil mi sie dzis czegokolwiek dotykac, on wroci to posprzata zanim ksiadz przyjdzie,
malutka_z_krk23 mam nadzieje ze polowanie na wozeczki sie uda:-)
Margaret to u mnie co przyjedzie siostra meza to cos dla dzidzi przywozi:-)
moja mama tak szalala jak bylam w ciazy z Julka teraz juz nie, choc znajac zapendy moich rodzicow to tata wpadnie w szal zakopow zagranica i cos pokupoje dla wnusia, Julce to caly neseser rzeczy przywiozl z anglii.

Cześć kobiety.

Ja dziś wstałam z dołem. Mam już dość, wszystko mnie boli, obrucić się ciężko, wygodnej pozycji do spania znaleźć nie mogę, i jestem od 3 dni bardziej zmęczona niż wyspana :eek:
Przedwczoraj w ciągu 30min miałam 4 napięcia brzucha, wczoraj też i 3 nospy zeżarłam. Do tego okropny ból krzyża promieniujący w dół brzucha :-( Zdążyłam się już dziś wybeczeż i poużalać nad sobą. Mam handrę :-(
A mało tego tak jakby mnie prawa nerka bolała :angry: Czuję się jak stara pokraka łeeee.

Do tego od soboty moje dziecko jest słabo aktywne i poprostu świruję.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
ja dziś tak pospałam, że nawet nie słyszałam jak mój P. do pracy wychodzi, kompletnie nic :szok:, a mamy jeden pokój więc msiałam spać jak kamień.

Chorowitki trzymajcie się zdrowo i wygońcie te choróbska!!!

Malutka a po ten wózeczek to gdzie idziecie? Masz jakiś fajny sklep z samymi wózkami? Bo ja mam pare upatrzonych na allegro, ale nie ma to jak zobaczyć i pomacać w rzeczywistości.

Spaczyna nio niestety sklepu upatrzonego nie mamy:zawstydzona/y: planujemy dzisiaj rajd po krakowie, a noz sie cos trafi;-) jesl chodzi o wozki upatrzone na allegro, wczoraj widzialam podobne i w realu mi sie juz nie podobaly:dry: zobaczymy jak bedzie dzisiaj;-):-)
Frezja oj bidulko trzymaj sie dzielnie:tak: widze, ze coraz wiecej z nas dopadaja podle nastroje:zawstydzona/y: zycze szybkiej poprawy nastroju:tak:;-)

i ja się witam z nastrojem takim sobie :dry:
Frezja łączę się w bólu odczuwania niewygody i też już mam dość:dry:

ta ciąża trwa w nieskończoność!

co do ruchów - moje drugie dziecię zupełnie jak poprzednie rusza się non stop:szok: kręci się wierci , obraca, przeciąga i nie wiem co jeszcze ćwiczy, a więc będę miała 2 żywe sreberka w domu:baffled: - pocieszam się że chyba w nocy się nie rusza - więc może szybko załapie tryb dzień i noc;-)

miłego dnia wszystkim

Witam dwupaki :)

No widzę, że nic się nie zmienia choroby królują u mnie też gardło dalej zawalone ale czuje się nie najgorzej i jakoś daje radę, do lekarza się nie wybieram bo tam to się tylko załatwie już lepiej póki co sposoby domowe poszły w ruch...

Zaczynacie już kupować wózki ? Jakie macie swoje typy ?? No bo ja ostatnio oglądałam tako jumper i powiem Wam że jak dla mnie rewelka tylko jeden minus brak kosza na zakupy, a kosz taki posiada jet baby active i wygląd ma identyczny :) No i między tymi dwoma się zastanawiam no ale kupować będę dopiero pod koniec marca więc może i typy się jeszcze zmienią :)

reklama
Dzięki za pocieszenie dziewczynki ;-)

Mam nadzieję, że ten dół szybko mnie opuści.
Może poprawi mi się jak mąż skończy szlifowanie pokoju dzieci i będziemy mogli wejść z farbą i tapetami, bo wczoraj jeszcze mnie złe myśli dopadały że wcześniej w szpitalu wyląduję przez to moje samopoczucie, i że nawet prania nie zdąże porobić a przecież mąż tego nie zrobi:baffled:
Zastanawiam się czy nie robić już jakiegoś prania, prasowania i do torby schować a jak meble staną to tylko powkładać. Sama nie wiem. Jeszcze się luty nie zaczął.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry