reklama

Kwiecień 2009

mezus poszedl mi po lody czekoladowe i chipsy taka ochota mnie naszla ze szok:-)
jutro przyjmuje ksiedza, wreszcie bede miala kolede odchaczona:-D
ja od 32tyg. mam planowane ktg, ale zobaczymy.[/quote/]

niezłe zachcianki:-D ja właśnie bezy zapiłam colą;-)
a ksiądz nas naszedł z nienacka w niedzielę - było zabawnie bo Maks najpierw długo księdza oglądał i z 5 razy pytał "mamo, czy to jest właśnie ksiądz?" a potem porwał kropidło i zamiatał nim podłogę i za chiny nie chciał ksiedzu oddać:-D ksiądz wykazał iście anielska cierpliwość:happy:

reklama
ja powiem szczerze ze z przyjemnoscia ominelabym sobie ktg no moze raz bym poszla ale ja mysle ze przy Julce co dwa tyg. wizyte juz mialam i przed kazda wizyta ktg(45min.lezec podlaczona do aparatury) to mi sie odechciewa, moze glupia jestem ale tak mysle, teraz np. psiapsola niemiala ani razu ktg zaraz bedzie rodzic chodzimy do tej samej przychodni wiec nieobraze sie jak diedostane zlecenia na ktg

ja też bym je sobie ominęła:tak: zwłaszcza, że robią problemy z wybraniem pozycji na boku a ja na wznak po minucie mogę obrzygać cały pokój:-p
poza tym jak poprzednio miałam robione to coś z mężem czytaliśmy i dostaliśmy takiej głupawki ze śmiechu, że dostałam skurczu i zapis był nieprawiidłowy i mnie zatrzymali na noc w szpitalu, a co się musiałam naprosić, żeby mnie wypuścili następnego dnia!

niezłe zachcianki:-D ja właśnie bezy zapiłam colą;-)
a ksiądz nas naszedł z nienacka w niedzielę - było zabawnie bo Maks najpierw długo księdza oglądał i z 5 razy pytał "mamo, czy to jest właśnie ksiądz?" a potem porwał kropidło i zamiatał nim podłogę i za chiny nie chciał ksiedzu oddać:-D ksiądz wykazał iście anielska cierpliwość:happy:

No rzeczywiście miałaś przygodę :-p

Ja już mówię dobranoc, jutro mam wizytę więc muszę być wypoczęta

Trzymajcie się ciepło laseczki, słodkich snów

jak zasiadam do kompa to wszystkie zmykają spać:-(

szwedka, skunkanka - życzę gorąco szybkiego wyjścia z dołów! ach te ciążowe nastroje! mną też miota od euforii po dramat:baffled: ale najbardziej to .... sie nie mogę doczekać końca te 2 mies wydają mi się WIECZNOŚCIĄ!

Hejka dziewczynki!!!

troszkę nadrobiłam wasze bazgroły i od razu z tego co pamiętam to sporo kwietniówek miało dziś wizyty u gina...:-) dołączam również.

Gratuluję udanych wizyt :-D
Tym zdołowanym życzę powrotu do formy:rofl2:

Byłam dziś na wizycie w związku z tym bolącym kroczem, bo już ledwo łaże , ale uspokoiłam się, bo wszystko jest ok. Powiedziała mi babeczka, że te bóle od siedzienia mam i że teraz mam tylko leżeć.

Ale szyjka w porządeczku, synek również. Nawet widziałam jego dziurki w nosku i ustka. :laugh2:

Jeśli chodzi o moją wizyte wczorajszą u kardiologa, to nic się nie dowiedziałam. :no: Nie poznałam przyczyny tego omdlenia, ale przynjamniej wiem , że z serduchem jest wszystko ok. :tak:

aaaaa zapomniałam powiedzieć, że jestem załadowana chyba polska grypa za mnie się zabiera, ale się nie poddaje.

Pozdrawiam Was kochane , jutro mam dentystę a potem to chyba bede 2 dni lezeć, żeby ten ból krocza zlikwidowac!!!

Buzka

koga przygode z ksiedzem mialas niezla:-D hi hi jednak dzieci to potrafia poprawic nastroj;-) nio i czasem rodzicom wstydu narobic:dry:
aha83 super, ze po wizycie dobre wiesci przynosisz:tak: teraz lez, odpoczywaj ile sie da;-) pozniej na to czasu nie bedzie;-)
a ja wlasnie wrocilam ze spaceru z piesami i czuje, ze mnie cos dziwnie brzusio boli:zawstydzona/y: tak jak w trakcie @ mnie cos kluje i sie zastanawiam od czego to moze byc:confused: chyba nie od naszego spacerku z mezusiem, choc moze juz sie odzwyczailam od chodzenia na nogach i wszystko mozliwe, ze to tego:zawstydzona/y:
teraz tak sobie siedze, pije mleczko i czuje jak Maksio nadrabia caly dzisiejszy dzien;-) rozbrykal sie i pewnie mi spac nie da tak jak wczoraj:-) hi hi wlasnie mi sie przypomnial moj mezus kochany, a raczej co on wczoraj wymyslil;-)widzial jak sie mecze przez bolacego zeba i przez te dusznosci i ze nie moge spac, a dodatkowo synus wczoraj tak kopal, ze az bolalo:dry:wiec wzial zapukal do brzusia i powiedzial: "synusiu bardzo bym cie prosil, zebys tak nie dokuczal mamusi, bo mamusia bardzo zle sie czuje i jutro bedzie niewyspana";-):-) hi hi niezly aparat:tak:
nio nic ja juz zmykam, bo mezus jakis filmik chce zapuscic;-) zycze wszystkim spokojnej nocy:tak: do jutra kwietnioweczki;-)

hejka
padam na twarz....caly moj dobytek znajduje sie w walizzkach i torbach:-( polowa jest juz w nowym domku ale niby tego malo a pakowania :szok: i pakowania
tez dokucza mi bol krocza a dzis wyjatkowo
dziewczynki pisalyscie o ktg ja w sumie niewiele o tym wiem,do czego sluzy to badanie?:confused: wiem ze chodzi o serce dziecka i o skurcze ale czy mozna np przewidziec kiedy odbedzie sie porod?pytam bo gabinet mojej gin bedzie wyposazony w ktg dopiero od kwietnia to chyba jakby troszke za pozno jak dla mnie?:baffled:
a jutro musze posprzatac 2 chalupy i znow przenoszenie maneli......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry