Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) mam nadzieje, ze po tym bedzie mi sie dobrze spalo, bo spory kawalek na swiezym powietrzu przeszlam;-)
jesli chodzi o lezenie na prawym, a nie na lewym boku jest to zwiazane z ulozeniem zyl, czy tetnic, tego akurat nie pamietam;-) lezac na prawym boku powoduje sie nacisk na te zyly, dlatego zalecane jest lezenie na lewym.. ja wsumie mialam ostatnio pytac jak to jest u was z tym lezeniem, bo mi na lewym boku jest nie wygodnie i jak leze wlasnie na lewym boku to synus o dziwo jest spokojny
a wszedzie pisza, ze lezac na lewym boku dzidzia daje o sobie znac.. z kolei jest mi wygodnie na prawym boku i synusiowi chyba tez, bo wtedy sie tak fajnie wierci;-)

. Ale ogólnie siedzi sobie z główką u góry- dziś nawet ją fajnie szło wyczuć- i kopie w pęcherz
. Smutno mi trochę bez Niego
ale cóż takie życie. Ważne,że ma pracę, podwyżkę dostał i jego pozycja w zakładzie jest pewna.
Koleżanka z pracy pocieszyła mnie,że i ona też przeryczała bajkę a w ciąży nie jest;-)
takze to chyba juz u nas normalne;-)
kręgosłup mi już wysiada srednio 11 h siedze przed komputerem
w pracy plus w domu ale byle do piątku
tak o mnie dbają:-)
macie może też coś takiego??