reklama

Kwiecień 2009

reklama
Czesc :)

ale czytania było...:-p

Co do ośmioraczków to ja nie wiem jak można dać radę z taką gromadką, szok:szok: Widziałam ten film o sześcioraczkach i byłam przerażona, po pierwsze brzuch tej kobiet w ciązy wyglądał kosmicznie, po drugie te dzieciaczki jak już chodzily to kojarzyły mi się z takimi malymi kaczuszkami... chodziły jeden za drugim... przesłodko ale chyba tylko jak się na to patrzy z boku:tak:

Koga sesja zdjęciowa śliczna :)

Gabi Kochana dobrze ze jesteś z nami a nie w szpitalu, 21mm na tym etapie to chyba nie tragedia. No i super ze z małą wszystko w porzadku. gratulacje :)

Nenius i Szczesliwa dobrze że już troszkę z Wami lepiej ale wykurujcie się do końca coby się nie ciągnęło już dłuzej. Zdrówka dla Was!!!

Sylvii i manja gratuluję udanych wizyt również :)

Jeśli chodzi o KTG to ja właśnie ciekawa jestem kiedy się u mnie zacznie. Wizyte mam dokładnie za tydzień wiec pewnie się dowiem. Ja chodzę prywatnie do lekarza i ciekawe czy trzeba będzie coś za to płacić dodatkowo? A jak jest u Was?

miłego wieczoru :)

ja chodze na kase tak wiec nic nieplace, ale pamietam jak kuzynka chodzila prywatnie to lekarz wypieywal jej skierowanie na ktg do szpitala i szla zadarmo, duzo podejzewam zalezy od lekarza i od tego czy pracoje w szpitalu czy nie, no i przedewszystkim od miasta.

I ja się melduję już po wizycie :-).
Karol jest dalej chłopczykiem, co wyraźnie pokazał. Lekarz powiedział, że dziecko niewysikane i rzeczywiście patrzę a tam widać pełny pęcherz :szok: Maluch niestety nie dał podglądnąć bużki, bo jest ułożony do góry nogami, ale jakoś bocznie, nie pamiętam nazwy tego położenia, ale jeszcze ma trochę czasu na prawidłowe ułożenie się :-) Lekarz zapewnił, że z szyjką ok, z dzieciątkiem też jak najlepiej, no i na razie rodzić nie będę ;-).
Miałam też robioną cytologię, ale coś chyba nie najlepsza:zawstydzona/y: wynik za miesiąc, i już dostałam jakieś środki.

Kurcze i znowu miesiąc czekania:-(.

A mój maluszek nadal sie leni, troszkę się poruszał na szkole rodzenia, tak delikatnie, a później już nic. Zobaczymy wieczorkiem :baffled:
A takie pytanie: dlaczeko powinno sie leżeć na lewym a nie na prawym boku? I może macie jakies sztuczki na dzidziusia, żeby dawał o sobie znać??

reklama
Kamile ponoć na lewym jest lepiej i zdrowiej i najwygodniej dla nas i dziecka, a nie na prawym, bo tam jakąś żyłę, czy coś by się gniotło, tak słyszałam, ale ja leżę i na jednym i na drugim, i nic nie gniotę, i mnie nic nie gniecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry