Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nio i chyba wyszlo na moje;-) mam isc dzisiaj na ta wizyte u mamy.. mezus mial mnie zawiesc, ale oznajmilam mu, ze sobie moze na nogach pojde;-) a on stwierdzil, ze nie bede lazic na nogach tylko mnie zawiezie, a woda juz prawie naprawiona;-):-) kurcze jednak chlop jak chce to potrafi hi hi
widze, ze coraz wiecej chorowitkow mamy.. zycze zdrowka dziewczynki;-):-)
hej dziewczynki:-)
dawno mnie nie bylo no i mam troche lektury do poczytania:-)
u mnie wszystko oki, tylko przez ostatnie dni dzidzia tak rzadko kopie... i sie czasem martwie...
poza tym to katar mnie znow lapiemam nadzieje ze do soboty wyzdrowieje bo lece do Polski na 3 tygodnie;-)i nie chce chorowac na urlopie:-)
Aga - ty to masz pecha ledwie przyjechałaś i biedulko leżysz. :-(
Gabi - dobrze, że jedziesz do rodziców - życzę Ci byś odpoczęła i się zrelaksowała do wielkiej akcji.:-)
Bluebell - z tą samodzielnością, to troszkę masz rację - mama niunia będzie siedziała, trzymała chrupa w łapuni .
A ja dziś po gotowanku - ogórkowa i placki ziemniaczane No i humorek lepszy
Tak, ale to jak się maluch urodzi. Składasz takie oświadczenie ze urodzilaś dziecko (w pracy powinni CI dać) i akt urodzenia. Ja mam umowę tylko do dnia porodu więc macierzyński będzie już na bezrobociu
Moja Mała też ostatnio się rozleniwiła, ale na prawdę myślę, że nie ma czym się martwić. Około 30tc dzidzia jest już spora i ma mniej miejsca do brykania A lepiej dla naszych Maleństw będzie jak i my będziemy miały uśmiechnięte a nie skwaszone mordki;-) już się nie mogę doczekać kiedy będziemy mogli przytulić nasze maleństwo, a w piątek idę na usg więc będę mogła ją zobaczyć jutro pewnie sama będę walczyć ze stresikiem przed badaniem
kainkas staram sie nie martwic ale od wczoraj prawie w ogole nie kopal:-( tylko raz podobno w nocy, ja tego nie czulam tylko moj M.:-) ale dzisiaj to juz nie chce sie ruszyc no nic poczekam do wieczora bo wtedy jest najbardziej aktywny
Wróciłam z powtórnego badania usg w szpitalu. Mały już się tak nie wiercił i dał dokładnie pomierzyć. Wszystko ok :-) Zmieniła się tylko waga, nie waży jednak 2kg tylko 1,5:-)- czyli prawidłowo. Wczoraj przeraziłam się troszkę tymi 2 kg. jak ja urodze, bo zostało 2mc a on 2kg już waży. No i udało się zrobić piękne, wyraźne zdjęcie siusiaka, więc raczej na 100% będzie synuś ;-)