aniolek20k
Fanka BB :)
siedze na necie i niemoge nic znalezc, od poczatku to dziwne bylo ale szwagierka przytaknela wiec uwierzylam,ale widze ze niepotrzebnie:-(, dobrze ze chociaz jest toi forum to niebede miala dluzej zludzen:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ich nie mam
Nie powiem chyba dla M, że nie poprane, nie ma co jeść i bałagan bo dbam o szyjkę
mlody moj ulozony jest glowkowo dlatego tak czuje go nisko czasem, w pierwszej ciazy nie moglam tego czuc bo Hubert ulozony byl miednicowo caly czas...
termin porodu na 26 marca mam teraz wg usg mlode wazy 1753 g w 31 tyg ciazy.... hmmm chyba duzo co? Hubert urodzil sie z waga 4180g a w tym samym wieku plodowym mial 1680g...
no nic to zmykam szczesliwa i przerazona wizja porodu sn..
gin mi jeszcze powiedzial ze no spa w tym okresie ciazy juz jest nieodpowiednia do brania...hmmm dlaczego?

Nie zawsze się da uniknąć.Ale naprawdę lepiej się więcej oszczędzać niż łykać coś co nie jest konieczne,a na pewno nie obojętne.
ale moze nie mowia o tym w tv, zeby nie kazda mama poszla
tak sie pocieszam i robie sobie nadzieje;-)
wiecie jak u nas to jest.. jak sie czegos nie dowiesz, to nikt ci nie powie niektorych rzeczy sam.. moze wlasnie tak jest z tym dodatkowym macierzynskim.. nio nic poczekamy, zobaczymy;-)
wlasnie zaproponowal mi wypad do sklepow dzidziusiowych;-)
zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
odpoczywaj i dbaj o siebie, zebys wrocila do nas zadowolona i z samymi dobrymi myslami;-):-)U mnie to samo, od sierpnia nie pracuje i nie wiem jak wrócę, a planuję od stycznia 2010, po tak długiej przerwie ciężko będzieja sie zastanawiam jak ja wroce do pracy, bo od sierpnia juz sie w domu zasiedzialam i nie wyobrazam sobie teraz wstawac z przymusu o 5 ranoteraz sie budze rano, ale z wlasnej woli, a do pracy zawsze mi bylo ciezko wstac
![]()
Dobreaaaa zapomnialam Wam napisac - mnie jakis maly szatan w brzuszku rosniegin mi dzisiaj cisnienie zmierzyl i sam sie zdziwil 106/66 i tetno 106, sam stwierdzil ze przy nastepnym usg sprawdzimy, czy rogi jakies nie rosna;-)

Malutka ja mam tak prawie co drugi dzien, wiem co to znaczy i nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Jeden dzien jest super a za chwilę już jakiś foch... koszmarja niewiem co w niego wstapilo ostatnioco chwila sie ze mna sprzecza o pierdoly, a jak walnie tekstem takim jak dzisiaj to mnie na kolana powala odrazu
niewiem czy to z nim cos nie tak, czy ja mam swoje humory, ale mam nadzieje, ze to szybko sie skonczy..
Niestety ten przepis wchodzi od 2010r, mimo że ustawa juz weszła w zycie to jest w niej wyraźnie napisane że dodatkowe 6 tyg będzie wprowadzane stopniowo od 2010jesli chodzi o macierzynski to wstawiam plik z nowa ustawa, tam jest mowa o 20tyg i 6tyg dodatkowych juz sie dowiadywalam ze te dodatkowe to dla wszystkich tylko wczesniej wnioset trzeba skladac.
a 6 tyg wiecej robi wielka roznice:-)
A dlaczego nie? Jezeli coś z szyjką nie tak to uważam to za jak najbardziej wskazane i każdy mąż chyba to zrozumie i sam pomoże.Myfa tak można dbać jak ma się służącychJa ich nie mam
Nie powiem chyba dla M, że nie poprane, nie ma co jeść i bałagan bo dbam o szyjkę
![]()
No właśnie, a ja muszę braćJa leżę i nie biorę lekarstw,brałam fenoterol w pierwszej ciąży.To straszne świństwo,miałam 3 razy dziennie ktg,to wiem jak dziecku po tym serduszko przyspieszaNie zawsze się da uniknąć.Ale naprawdę lepiej się więcej oszczędzać niż łykać coś co nie jest konieczne,a na pewno nie obojętne.
Na razie.