aniolek20k
Fanka BB :)
Ale przeważnie co dziecko to sie cięższe rodzi![]()
niezgodze sie z ta zasada, mama urodzila nas troje ja i brat mielismy po 3,400 a najmlodszy urodzil sie 2,900(cala 3 rodzona w 40 tyg) wiec niezawsze sise to sprawdza:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przeważnie co dziecko to sie cięższe rodzi![]()
Gabi kuruj się, zycze szybkiego powrotu do zdrowiaCześć laski.Ja dziś też zniknę
Na razie dalej z kaszlem walczę,ratunku.
Myfa,no duży dzidziuś.
Ja leżę i nie biorę lekarstw,brałam fenoterol w pierwszej ciąży.To straszne świństwo,miałam 3 razy dziennie ktg,to wiem jak dziecku po tym serduszko przyspieszaNie zawsze się da uniknąć.Ale naprawdę lepiej się więcej oszczędzać niż łykać coś co nie jest konieczne,a na pewno nie obojętne.
Na razie.

Hejka, wpadam tylko powiedzieć, że jestem po wizycie
wszystko ok, maluszek zdrowy i duży (1720 g), nadal chłopiec, ułożony główką do dołu. Szyjka zamknięta i długa (41 mm)
buziolki bo D mnie ciągnie do innych zajęć![]()

Ale macie duze te maluszki

Bo maluchy lubia nam psikusy robić;-)
. Nie ma co pojadę z mężusiem na zakupki bo mamy zamiar remontować kuchnię.
Ja jestem ciekawa ile moja Tolcia waży, 2 stycznia miała już 1kg to teraz ciekawe ile... dowiem się we wtorek na wizycie.
A jutro mam badania i lekarz zalecił mi zrobienie oprócz standardowych (mocz, krew i toxo) jeszcze próby wątrobowe i bilirubinę. Wy też miałyście takie badania może? Bo ja się zastanawiam po co to?
kolorki moze i fajne, ale kupie biale i je tak staroswiecko obhaftuje hihi jak juz leze, to przynajmniej bede czynnie lezec
wicei, marzy mi sie taki maksymalnie staroswiecki wozek....na ogromnych kolach, wiklinowy....no wiem, wiem, niepraktycznie, nie na nasze drogi, ale one takie piekne byly