reklama

Kwiecień 2009

mhm....pizza z bita smiataną i pomarancze ...brzmi wysmienicie!

:-D

słuchajcie pozycja 17: kina1409 mi ten nick nic nie mówi a wam?pisałyscie z tą osoba?

wątek ma byc dla często udzielających sie- a nie dla tych raz kiedys żeby sobie nas podczytac i miec frajde nie o to chodzi z zamknietym-co wy na to?

reklama
kurcze dziewczyny, ale sie tu jedzeniowa wariacja robi:-D hi hi ja wlasnie wcinam sweetie, ale juz mi chetka na kanapeczke z szyneczka i ogoreczkiem przyszla;-)
zabcia812 dziekuje za zaproszenie:-D hi hi

dziewczyny dobijacie mnie.
ja juz na ten wątek prawie wcale nie wchodze, a jak juz wejde to tylko po to zeby sie upewnic ze nie powinnam. Wy tu o takich wariacjach smakowych piszecie, a ja bidna z tą cholerną cukrzycą to język mam juz do pasa. Nawet nie wiecie ile bym dała za duży kubek swieżego soku z pomaranczy nie mówiąc juz o jakiś słodkościach albo pizzy czy chociażby plasterku żółtego sera ;///
dobrze ze w kwietniówkach jest duzo innych tematów: porody, zakupy wózki itp ;D

a tak na marginesie wchodzicie czasami na inne miesiące? ja teraz studiuje styczniowe mamusie, maja temat gdzie wpisują które juz sie rozpakowały, i duzo dziewczyn tam dość szczegółowo opisuje swój poród, przy jednym tak sie popłakałam ze az sie uspokoic nie mogłam - taki poruszający.
Pomyśleć ze juz za niedługo my tak bedziemy opisywac - szok. Kiedy to minęło. Jeszcze pamiętam jak przezywałam test ciążowy, a tu juz powoli do porodu sie szykuje.

skunkanka - proszę tu ciężarnych kursem franka nie stresować!:dry::tak:

kainkas - nie martw sie, te pomiary nie są dokładne a 2 tyg to mała różnica, ja miałam w poprzedniej ciąży taka samą akcję ze zbyt krótkimi nogami:tak:

aniaq - powodzenia ! - ja to przerabiałam ostatnio 2 razy - tyle, że musieliśmy się dzięki naszym wspaniałym teściom wyprowadzać z dnia na dzień, więc spakowaliśmy sie w 4 godziny przy pomocy firmy przeprowadzkowej

a ja sama w domku i nie mam kogo namówić na robienie kolacji - m. na pępkowym bo koleżanka urodziła - jej pierwszy poród i trwał 2 godziny!!!! -a mój 12:dry:

Famme jak ja Ci straszliwie wspolczuje tej cukrzycy....a my faktycznie litosci nie mamy i to dla siebie nawzajem tez;-) czas faktycznie leci, ani sie obejrzymy, a nasze dzieciaczki mature beda zdawac;-)

No to moje szczescie wlasnie zostalo obciazone wyrzutami sumienia, alez ja podla jestem;-) ukradl mi koldre dzisiaj nad ranem i zaczyna mnie lamac, jakas taka nieladna chrypka i sie zrobila, a z bujnej piersi co chwile sie jakis dziwny kaszel wyrywa...nic to, poki co biala herbatka z cytrynka, oscillo, mezus stopki masujacy i okrywajacy kocykiem, z takim pienym poczuciem winy na twarzy:-) o ja podla:-):-) a ja oczywiscie a'la zbolaly kurczaczek, ze ja niby taka biedna jestem:zawstydzona/y:

czasami mam wrażenie że ciężko tu się do Was dobić:-( co chwile jest robiona lista i patrzycie na ilość postów ja dopiero Was znalazłam w styczniu może i późno dołączyłam i pewnie niektóre z Was są od początku i się już bardziej jakoś znacie:-) więc nie wiem czy mam prawo się dopisywać do tych list czy nie bardzo ze względu na mój krótki staż na tym forum;-)

reklama
koga ja tez sama w domu:-( mezus bedzie za jakies 45 minut, ale mnie przekreci z nudow do tego czasu:zawstydzona/y: mialam na niego czekac z kolacja, ale ja juz sie objadlam jak zaczelam czytac o jedzeniu i chyba kolacje bedzie jadl sam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry