Witajcie brzuchatki :-)
dziś jakoś internet fajnie mi chodzi to nawet szybko was doczytałam :-)
Ja z tym spaniem to mam tak ze nie mogę zasnąć, ale jak zasnę to ciężko jest mi się dobudzić. A ze mój M pracuje teraz nocki :-( to razem śpimy do południa. i jestem przekonana ze ta moja bezsenność spowodowana jest brakiem jego obok mnie.
No ja na taki poród żeby miedzy nogi mi zaglądał to się nie godzę !!!
Będzie mnie wspierał odgórnie :-), przy głowie, i tak zebym mu mogła rękę ściskać.
ja też bym chciał by mój M był przy mnie cały czas. Nie chcę by wychodził w najbardziej decydującym momencie. Bo chcę by tak jak ja był jednym z pierwszych którzy zobaczą naszego skarba. A przecież będzie stał obok mojej głowy i nie będzie zaglądał tam między nogi.
On ma mnie wspierać duchowo i emocionalnie. A od tych spraw fizycznych jest opieka medyczna :-)
czasami mam wrażenie że ciężko tu się do Was dobić:-( co chwile jest robiona lista i patrzycie na ilość postów ja dopiero Was znalazłam w styczniu może i późno dołączyłam i pewnie niektóre z Was są od początku i się już bardziej jakoś znacie:-) więc nie wiem czy mam prawo się dopisywać do tych list czy nie bardzo ze względu na mój krótki staż na tym forum;-)
Masz prawo dopisywać się gdzie chcesz. :-)A dziewczyny robią liste kwietnióweczek. Byś podała dla
Didi swój numer telefonu i meila by był z tobą kontakt. Jak np trafisz do szpitala to wszystkie będziemy czekać na wieści co u ciebie. I może wtedy zdecydujesz się napisać do nas chodź sms :-)
A jest jeszcze jedna lista kwietniówek gdzie pisze twój nick oraz termin porodu, płeć dziecka i imię. I po porodzie
Didi wstawi kiedy dokładnie twoja kruszynka się urodziła i ile ważyła i mierzyła :-)
A odnośnie ilości postów to wcześniej didi dopisywała na liste wszystkie kwietnióweczki co sie zgłaszały, a bywało tak ze ani razu do nas nic nie napisały. I didi robiła porządki po prostu na liście, by znajdowały sie na niej tylko te dziewczyny co po prostu czasem tu zaglądają.
Dobranoc :-)